Recenze smartphonu Honor 10i: když Číňané prohráli s Korejci –

Honor Huawei сбрасывает входящий исходящий вызов что делать

Jak nastavit xiaomi tak, aby vám při odchozím hovoru byla nabídnuta volba SIM-1 nebo SIM-2

Nenabízí váš smartphone na výběr, ze které ze dvou SIM karet chcete volat? V tomto článku najdete podrobný návod s přiloženými obrázky, jak Xiaomi nakonfigurovat tak, aby vám při telefonování bylo vždy nabídnuto na výběr, na kterou SIM kartu volat ze Sim-1 nebo Sim-2, a také jak se ujistit že všechny hovory jsou pouze z jedné SIM karty.

Snad se tato informace hodí nejen pro smartphony Xiaomi, ale i pro další zařízení s Androidem. Někdy může majitel po zakoupení telefonu se dvěma SIM kartami narazit na problém, kdy odchozí hovory přicházejí pouze z jedné SIM karty, přestože má telefon dvě SIM karty. A stává se, že jste náhodou vy nebo někdo jiný, například děti, v nastavení místo toho, aby se telefon zeptal, ze které SIM karty volat, nainstaloval jednu konkrétní SIM kartu. Zkušený uživatel může snadno změnit nastavení a zeptat se, ze které SIM karty hovor přišel nebo pouze z požadované SIM karty, ale jednoduchý uživatel nemusí být schopen najít řešení tohoto problému sám. Doufám, že níže uvedené informace vám pomohou vyřešit váš problém. Hodně štěstí!!!

Podívejme se, jak nakonfigurovat Xiaomi Mi A2 Lite a podobná zařízení Android tak, aby vždy dávala na výběr, ze které SIM karty byl odchozí hovor uskutečněn. Otevřete na svém smartphonu „Nastavení“ параметры

. Do nastavení Xiaomi se dostanete i jinak: stáhněte si z horního okraje obrazovky a vyvolejte menu pro rychlý přístup k užitečným funkcím. V nabídce, která se zobrazí, vyberte ikonu ozubeného kola

параметры

.

V nabídce, která se otevře na obrazovce, vyberte položku „Síť a internet“, jak je znázorněno na obrázku níže. Dále vyberte položku „Sim karty“ a poté přejděte na položku „Telefonní hovory“, kde vybereme „Vždy se zeptat“. Podívejte se na níže uvedené snímky obrazovky a vše bude jasné. Pokud potřebujete, aby hovory do Xiaomi přicházely vždy pouze z jedné vybrané SIM karty, pak vyberte tu, ze které budou odchozí hovory vždy uskutečňovány.

Настроить сеть и интернет

    Настройки Сим-карты

Настроить телефонные звонки

    Всегда спрашивать симкарту для исходящего звонка

> Nápověda Xiaomi


> Nápověda pro Android


> Všechny Xiaomi podle novosti


> Domovská stránka

Doufám, že informace o tom, jak nastavit Xiaomi, aby vám, když vám zavolají, nabídli výběr z první nebo druhé SIM karty, byla užitečná. Nezapomeňte zanechat recenzi a uvést model zařízení, pro které jsou výše uvedené informace vhodné nebo ne, aby od vás ostatní majitelé smartphonů dostali užitečné informace. Děkujeme za vaši vstřícnost a vzájemnou pomoc!

Přidejte recenzi nebo sdílejte užitečné informace k tématu stránky.

AKTUALIZOVAT STRÁNKU RECENZÍ


Autor: Oleg


28-09-2020

15
hodina. 47
min.
Zpráva:
Nastavení – SIM karty a mobilní sítě – výchozí nastavení – hovory – NENAKONFIGUROVÁNO! to je vše, co musíte udělat! Při volání se zobrazí nabídka: Vyberte SIM kartu pro volání


Autor:Maria


27-09-2020

11
hodina. 43
min.
Zpráva:
Článek je velmi dobrý a podrobný. Ale bohužel nepasuje na Xiaomi Redmi Note 9c…


Autor: Galina


27.05.2020

08
hodina. 14
min.
Zpráva:
Díky moc! vše je jasné a úžasné. { Xiaomi Redmin6A


Autor:Ada


18-03-2020

19
hodina. 46
min.
Zpráva:
Na nejnovějších verzích Xiaomi v nastavení volání deaktivujte výběr konkrétní SIM karty a wow.
Na starém 3ke Pro vše fungovalo standardně kliknutím na kontakt.
Nejlepší je nepřítel dobra


Autor: Nikolay


14-03-2020

16
hodina. 25
min.
Zpráva:
Velice vděčný. Nestává se často, že byste narazili na články o státních zaměstnancích. Chtěl bych ovládat SIM na stavovém řádku Redmi Go.


Autor: Dmitry


06-02-2020

11
hodina. 29
min.
Zpráva:
Autorovi moc děkuji!!!


Autor: Nikolay


14-12-2020

13
hodina. 09
min.
Zpráva:
Mám DOOGEE Y8, díky, vše proběhlo v pořádku.


Autor: Saparbek


08-12-2020

22
hodina. 40
min.
Zpráva:
Můj REDMI 7A nefungoval, omlouvám se


Autor: Natalya


18. 11. 2020

05
hodina. 53
min.
Zpráva:
Děkuji moc)


Autor: Taťána


23-10-2020

09
hodina. 57
min.
Zpráva:
Děkuji, vše klaplo, velmi užitečné a velmi dobře – je tam jasně popsáno, jak to nastavit, děkuji, že máte takové pomocníky!


Autor: Alexander


06-10-2020

18
hodina. 38
min.
Zpráva:
A pokud taková možnost není, vždy se zeptat? Existuje pouze sim1, sim2 a žádné přiřazení…


Autor: Rukav


21-09-2020

20
hodina. 44
min.
Zpráva:
Sergej, 1. Redmi 6A. Nastavení – SIM karty a mobilní sítě – Hovory – „nenakonfigurováno“


Autor: Alexander


15-09-2020

09
hodina. 41
min.
Zpráva:
díky pomohlo to


Autor: Oleg


23.08.2020

23
hodina. 04
min.
Zpráva:
Díky za užitečné rady!


Autor:gbasibo


24-07-2020

23
hodina. 56
min.
Zpráva:
Mi A2 lite (čistý Android) umožňoval trvale připnout kontaktní hovor na konkrétní SIM – prostřednictvím příkazu – zapamatujte si výběr. Kde najdu podobnou funkci v Redmi Note 7 (MIUI)? Zavolat na toto číslo od jednoho operátora, zavolat na jiné číslo od jiného operátora? Aby se hovory vždy uskutečňovaly v rámci sítě. Zdarma. A nelámete si hlavu nad tím, kterému operátorovi se volá na kontaktní číslo?


Autor: Sergey


13-07-2020

11
hodina. 44
min.
Zpráva:
Redmi 6A. Nastavení – SIM karty a mobilní sítě – Hovory – „nenakonfigurováno“


Autor: Alexander


28-06-2020

10
hodina. 13
min.
Zpráva:
děkuji tel. Xiaomi Redmi Go


Autor: Olga


08-06-2020

11
hodina. 06
min.
Zpráva:
Děkuji. Všechno se povedlo. Telefon XIAOMI Mi A2 Lite


Autor: Alexander


03-05-2020

22
hodina. 23
min.
Zpráva:
03-05-2020
22h.15min.
Zpráva:
Jak zavolat SIM karty v Xiaomi Redmi 6?


Autor:Akel


04-04-2020

01
hodina. 32
min.
Zpráva:
Článek byl velmi užitečný) Děkuji mnohokrát, jinak jsem z nějakého důvodu nemohl najít tato tlačítka před tímto článkem)


Autor: Elena


12-02-2020

13
hodina. 56
min.
Zpráva:
Děkuji. Telefon XIAOMI Mi A2 Lite, vše fungovalo.


Autor: Taťána


17-12-2020

09
hodina. 59
min.
Zpráva:
Omlouvám se, myslel jsem, že autorkou článku je Světlana a až po odeslání recenze mi došlo, že je to autorka recenze.


Autor: Taťána


17-12-2020

09
hodina. 57
min.
Zpráva:
Článek se mi ukázal jako velmi užitečný, protože… Koupil jsem si Xiaomi Mi A2 Lite, ale nemohl jsem najít, jak vybrat SIM kartu pro volání a odesílání SMS. Článek vše jasně vysvětlil, díky Světlano!


Autor: Světlana


16-11-2020

06
hodina. 15
min.
Zpráva:
Děkuji!

⇡#design, ergonomie a software

Od levného smartphonu nečekejte neobvyklá designová řešení – zde se často bavíme o maximálním přesunu do nižšího segmentu prvků, když ne vlajkových lodí, tak alespoň do jisté míry „prémiových“ zařízení. Honor 10X Lite provádí minimální program: relativně malé rámečky kolem obrazovky; přední kamera není ve výřezu, ale v otvoru – v tomto případě ve středu; zadní panel je vyroben z plastu, ale není možné jej rozeznat od skla; Hrany zadního panelu jsou zkosené, aby se smartphone pohodlněji držel.

Dalším důležitým znakem roku 2020 je skener na bočním vypínači. Z nějakého důvodu se všichni výrobci najednou rozhodli opustit snímač na zadním panelu, ačkoli oblast pokrytí je v tomto případě vyšší a náhodná kliknutí jsou prakticky vyloučena, zatímco když je snímač umístěn na bočním tlačítku, jsou téměř nevyhnutelné.

V tomto případě se však Honor 10X Lite vyhne vážným problémům spojeným s nechtěným odemykáním smartphonu v kapse, které už letos vážně potrápily například loňský Honor 20 nebo dokonce vlajkovou loď Sony Xperia 1 II. Ano, stávají se, skener je velmi citlivý, ale rozsah problémů je malý.

Ne všechny módní triky jsou ale stejně užitečné – autoři Honor 10X Lite to chápou a neochudili ho o minijack. A obecně, pokud jde o rozložení, mínus stejný boční skener, jde o zcela tradiční smartphone: dvojice hardwarových kláves, skupina technologických otvorů na spodní hraně, slot pro kartu vlevo.

Honor 10X Lite je k dispozici ve třech barvách: Midnight Black, Emerald Green a Ultra Violet Sunset. Zelená a černá těla vypadají tradičně a „západ slunce“ je vyroben v gradientním stylu a třpytí se od modré po lila.

Rozměrově je Honor 10X Lite víceméně podobný svým konkurentům (Xiaomi Redmi Note 9S/9 Pro, realme 6 Pro, Samsung Galaxy A21), přičemž zachovává určitou rovnováhu mezi zvětšenou úhlopříčkou displeje a min. nějaké snadné použití.

Až na to, že je o něco tlustší než stejný Redmi – 9,3 mm versus 8,8 mm. Je ale o tři gramy lehčí – 206 g oproti 209. Zároveň je zde vidět rok od roku zřetelný pokrok – s větší obrazovkou a prostornější baterií než Honor 9X váží Honor 10X Lite stejně a dokonce se mu daří být užší.

O nástrojích identifikace uživatelů jsem již částečně psal výše. Boční skener jako obvykle nemá dostatečnou oblast pokrytí, a proto se ho někdy musíte dvakrát nebo třikrát dotknout, než bude fungovat, ale můžete jej duplikovat pomocí systému rychlého rozpoznání obličeje. Je pravda, že jej lze považovat pouze za spolehlivý – pouze přední kamera funguje bez dalších senzorů.

Operační systém – Android 10 s prostředím Magic UI 3.1. Smartphone ještě nebyl převeden do nového uživatelského rozhraní Magic UI nebo EMUI 11 – nový shell pro smartphony Honor/Huawei je zatím dostupný pouze na vlajkové lodi Mate 40 Pro. O přechodu na otevřenou verzi Androidu 11 se také nemluví, ale bude velmi zajímavé sledovat, jak se události vyvinou – i když budou od Honoru zrušeny sankce, které na Huawei padly, dotkne se to již vydaných zařízení?

Zatím je vše jako obvykle – nejsou zde žádné služby Google, ke stažení apk souborů je třeba použít značkový obchod AppGallery a agregátor odkazů Petal Search. Nepříliš pohodlná, ale v dnešní době nevyhnutelná volba pro každého kupujícího smartphonů Huawei a Honor. Samotný shell je moderní a rychlý, o uživatelském rozhraní EMUI a Magic UI již dlouho nebyly žádné dotazy.

⇡#displej a zvuk

Honor 10X Lite dostal obrazovku s vlastnostmi velmi známými z hitů střední třídy od Xiaomi (Redmi Note 9S/9Pro a POCO X3 NFC): LCD s IPS maticí, úhlopříčka 6,67 palce, rozlišení Full HD (2400 × 1080 pixely). Hustota pixelů není příliš vysoká, ale dostatečná pro normální vnímání obrazu – 395 ppi.

Pozorovací úhly jsou široké, je zde účinný oleofobní povlak a na obrazovce je nalepena „tovární“ fólie.

Naměřená maximální úroveň jasu bez softwarového vylepšení s automatickým nastavením je 424 cd/m2 – výsledek pod průměrem LCD obrazovky. Kontrast je jen průměrný – 1289:1. Používání smartphonu za slunečného dne není příliš pohodlné a neměli byste očekávat tak bohatou černou barvu jako na matricích AMOLED.

Nastavení obrazovky jsou známá z jiných zařízení s Magic UI 3.1, s výjimkou režimu Always-On Display, který je u smartphonu s LCD displejem nesmyslný. K dispozici je tmavý motiv, můžete upravit velikost písma a rozlišení. Reprodukci barev lze upravit výběrem ze dvou předvoleb (živé a normální) s možností upravit teplotu barev podle vašeho vkusu. Barevné podání jsem měřil s předvolbami Vivid a Normal při výchozí teplotě barev.

Obrazovka Honor 10X Lite na rozdíl například od obrazovky Honor 30i nepředstírá široký barevný gamut – i v jasném režimu je pokrytí jen o málo širší než u standardu sRGB. Huawei/Honor přitom v poslední době nastavuje své displeje velmi pečlivě. Pozor na grafy – křivky gama a teploty barev jsou velmi rovnoměrné, neskákají v závislosti na světlosti odstínů.

Ve ​​světlém režimu je ale krytí oproti standardu mírně posunuté, odstíny jsou stále studenější, než by měly být (7 500 K), ale gama je ideální (2,20). Průměrná odchylka DeltaE pro rozšířenou paletu Color Checker (odstíny šedé, široká škála barevných odstínů) je 4,92 s normou 3,00.

V normálním režimu se vše vrátí do normálu – barevný gamut přesně odpovídá standardu sRGB, teplota barev se dokonce nadměrně zahřívá (asi 6 000 K při standardu 6 500 K), gama je stále normální (2,24). Průměrná odchylka DeltaE na stupnici Color Checker je již v přijatelných mezích – 2,95.

Honor 10X Lite má mini-jack i Bluetooth ve verzi 5.1 – ale profil aptX není podporován; LDAC by měl být podporován, ale přesné informace o tomto problému nelze získat. Externí reproduktor je monofonní, s průměrnou hlasitostí a bez velké brilantnosti z hlediska kvality zvuku.

⇡#kamera

Honor 10X Lite dostal blok čtyř fotoaparátů, ale jak už to v nízkorozpočtovém segmentu bývá, s mnoha dostupnými ohniskovými vzdálenostmi v tomto ohledu nepočítejte. Dva ze čtyř fotoaparátů jsou zodpovědné za různé pozorovací úhly a další dva jsou zodpovědné za makrofotografii a pomoc se softwarovým rozmazáním pozadí.

Hlavní fotoaparát má 48megapixelový snímač Quad Bayer (fyzické rozměry – 1/2,0 palce) s objektivem se světelností ƒ/1,8, autofokusem s fázovou detekcí a ekvivalentní ohniskovou vzdáleností 28 mm. Druhá kamera je zodpovědná za rozšířený pozorovací úhel – jedná se o 8megapixelový modul s objektivem se světelností ƒ/2,4, který poskytuje úhel pokrytí 120 stupňů. Chybí mu autofocus. Jedná se o stejný pár, který jsme viděli jak na loňském Honoru 9X, tak na nedávném Honoru 30i.

Hlavní fotoaparát poskytuje určitou svobodu při volbě osvětlení pro fotografování a vytváří vysoce kvalitní snímek (jak z hlediska detailů, tak dynamického rozsahu) venku za oblačného dne, za slunečného počasí, uvnitř a dokonce i v noci na ulici. osvětlení .

Ve tmě kvalita natáčení přirozeně klesá, přesto je možné pořídit ostrý záběr. Zaznamenávám jak dobré barevné podání, tak dobře nastavené vyvážení bílé. Širokoúhlý modul už ale nezáří kvalitou obrazu – slušné záběry pořídíte pouze ve dne nebo v interiéru za jasného světla.

Zoom je dostupný pouze digitálně – až šestinásobný. I přes přítomnost fotoaparátu se snímačem Quad Bayer, který umožňuje „ošidné“ ořezávání, je ztráta kvality patrná již při dvojnásobném zoomu, o šestinásobném ani nemluvě. Můžete získat rozpoznatelný obraz, ale nemůžete mluvit o kvalitě.

Ve tmě už není možné pořídit kvalitní snímek širokoúhlým fotoaparátem – bez vážného rozmazání to prostě nejde, procento vad je příliš vysoké. A když už to vyjde, pozornost upoutá ostře klesající detail – odšumování je velmi aktivní.

Patentovaný noční režim, který kombinuje několik snímků do jednoho se zvýšenou čistotou a rozšířeným dynamickým rozsahem, je k dispozici pouze pro standardní pozorovací úhel – a funguje dobře: ano, ostrost obrysů je znatelně vylepšena, ale nelze to říci že to obrázkům rozhodně škodí . Někdy však ve snaze zvýšit jas příliš tmavé oblohy může smartphone přidat poměrně hodně šumu.

Fotoaparát Honor 10X Lite dokáže natáčet jak s výchozím rozlišením 12 megapixelů, tak 48 megapixelů – tento režim se volí ručně.

Existuje také proprietární „umělá inteligence“ – pomocí technologií strojového učení smartphone rozpozná mnoho scén a přizpůsobí obraz s ohledem na tyto znalosti. Zpravidla se provádějí stejné operace – zvyšuje se kontrast a sytost. To má většinou na výsledek docela dobrý vliv.

Třetí fotoaparát má na starosti makrofotografii. Vzhledem k dvoumegapixelovému snímači mají snímky nízké rozlišení a váží jen půl megabajtu, ale v zásadě je možné pořídit zajímavý detail pro zveřejnění na sociálních sítích, hlavní je to udělat za dobrého osvětlení : optika není rychlá (ƒ/2,4), ano a snímač je malinký.

Čtvrtý fotoaparát je hloubkový snímač používaný v portrétním režimu, ve kterém je k dispozici jediná ohnisková vzdálenost, což vybízí k fotografování celovečerních nebo polovičních portrétů: prostorové zkreslení v nich není patrné. Detailní záběry s tímto fotoaparátem jsou takové, i když v naší době vyhrávajících selfie už takto roztažené obličeje nikoho nepřekvapí.

Aplikace fotoaparátu je obvyklá pro chytré telefony s EMUI: horizontální navigace, sada známých nastavení. K dispozici je „profesionální“ režim s manuálním nastavením, ale bez možnosti fotografovat do RAW.

Při natáčení videa je Honor 10X Lite omezen na rozlišení Full HD při rychlosti až 60 snímků za sekundu. Neexistuje žádná stabilizace. Pokud jde o video, levné Honory jsou z nějakého důvodu výrazně horší než jejich konkurenti.

Přední fotoaparát má 8megapixelový snímač a optiku se světelností ƒ/2.0. Nechybí autofokus ani blesk. Kvalita focení je průměrná (dynamický rozsah slabý, fotoaparát vlažný z hlediska barevného podání, příliš široký úhel), ale nechybí portrétní režim a zkrášlovací funkce.

⇡#technické specifikace

Honor 10X Lite Honor 9X
vivo V20 SE
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
realme 6 Pro
Displej 6,67 palce, IPS, 2400 × 1080 pixelů, 395 ppi, kapacitní vícedotykové 6,59 palce, IPS, 2340 × 1080 pixelů, 391 ppi, kapacitní multi-touch 6,44 palce, AMOLED,
2400 × 1080 pixelů, 409 ppi, kapacitní vícedotykové
6,67 palce, IPS, 2400 × 1080 pixelů, 395 ppi; kapacitní, vícedotykové 6,6 palce, IPS, 1080 × 2400, 399 ppi; kapacitní vícedotykové
Ochranné sklo Žádné informace Žádné informace Žádné informace Corning Gorilla Glass 5 Corning Gorilla Glass 5
Procesor HiSilicon Kirin 710A: osm jader (4 × ARM Cortex A73, frekvence 2,0 GHz, 4 × ARM Cortex A53, frekvence 1,7 GHz) HiSilicon Kirin 710F: osm jader (4 × ARM Cortex A73, frekvence 2,2 GHz, 4 × ARM Cortex A53, frekvence 1,7 GHz) Qualcomm Snapdragon 665: osm jader (4 × Kryo 260 Gold, 2,0 GHz a 4 × Kryo 260 Silver, 1,8 GHz) Qualcomm Snapdragon 720G: osm jader (2 × Kryo 465 Gold, 2,3 GHz a 6 × Kryo 465 Silver, 1,8 GHz) Qualcomm Snapdragon 720G: osm jader (2 × Kryo 465 Gold, 2,3 GHz a 6 × Kryo 465 Silver, 1,8 GHz)
Grafický řadič ARM Mali-G51 MP4 ARM Mali-G51 MP4 Adreno 610 Adreno 618 Adreno 618
RAM 4 GB 4 GB 8 GB 6 GB 8 GB
Flash paměť 128 GB 128 GB 128 GB 64/128 GB 128 GB
Konektor USB Type-C, 3,5 mm mini-jack USB Type-C, 3,5 mm mini-jack USB Type-C, 3,5 mm USB Type-C, 3,5 mm mini-jack USB Type-C, 3,5 mm
Podpora paměťových karet Ano (samostatný slot pro microSD) Ano Ano (samostatný slot pro microSD) Ano (samostatný slot pro microSD) Ano (samostatný slot pro microSD)
SIM karty 2 × nano-SIM 2 × nano-SIM 2 × nano-SIM 2 × nano-SIM Dvě nano SIM
Mobilní 2G GSM/GPRS/EDGE 900/1800/1900 MHz GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz GSM 850/900/1800/1900 MHz GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz
Mobilní 3G HSDPA 850/900/1900/2100 MHz HSDPA 850/900/1900/2100 MHz HSDPA 850/900/2100 MHz HSDPA 850/900/1700/1900/2100 MHz HSDPA 850/900/1700/1900/2100 MHz
4G mobilní LTE:
1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41
LTE Cat. 12 (600 Mbit/s), pásma 1, 3, 7, 8, 20 LTE: pásma neznámá LTE, pásma 1, 3, 4, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41 LTE Cat. 6 (300/150 Mbit/s), pásma 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41
Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac; 2,4/5 GHz 802.11a/b/g/n/ac; 2,4/5 GHz 802.11a/b/g/n/ac 802.11a/b/g/n/ac; 2,4/5 GHz 802.11a/b/g/n/ac; 2,4/5 GHz
Bluetooth 5,1 5,0 5,0 5,0 5,1
NFC Ano Ne Ano Ano Ano
Navigace GPS, A-GPS, GLONASS, BeiDou GPS, A-GPS, GLONASS, BeiDou GPS, A-GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo GPS, A-GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo GPS, A-GPS, GLONASS, BeiDou, NavIC
Senzory Osvětlení, blízkost, akcelerometr/gyroskop Osvětlení, blízkost, akcelerometr/gyroskop, magnetometr (digitální kompas) Osvětlení, blízkost, akcelerometr/gyroskop, magnetometr (digitální kompas) Osvětlení, blízkost, akcelerometr/gyroskop, magnetometr (digitální kompas) Osvětlení, blízkost, akcelerometr/gyroskop, magnetometr (digitální kompas)
Čtečka otisků prstů Ano, na postranním klíči Ano, na zadním panelu Ano, na obrazovce Ano, na bočním klíči Ano, na bočním klíči
Hlavní kamera Quad modul: 48 8 2 2 MP, ƒ/1,8 ƒ/2,4 ƒ/2,4 ƒ/2,4, automatické ostření s detekcí fáze, LED blesk Trojitý modul: 48 8 2 MP, ƒ/1,8 ƒ/2,4 ƒ/2,4, automatické ostření s detekcí fáze, LED blesk Trojitý modul, 48 2 2 MP, ƒ/1,8 ƒ/2,4 ƒ/2,4, automatické ostření s detekcí fáze s hlavním modulem, duální LED blesk Quad modul: 64 8 5 2 MP, ƒ/1,9 ƒ/2,2 ƒ/2,4 ƒ/2,4, automatické ostření s fázovou detekcí, jeden LED blesk Čtyřnásobný modul, 64 12 8 2 MP, ƒ/1,8 ƒ/2,5 ƒ/2,3 ƒ/2,4, automatické ostření s detekcí fáze v hlavním a teleobjektivu, LED blesk
Přední kamera 8 MP, ƒ/2,0, bez automatického ostření, bez blesku Výsuvný, 16 MP, ƒ/2,2, bez autofokusu, bez blesku 16 MP, ƒ/2,0, bez automatického ostření, bez blesku 16 MP, ƒ/2,5, bez autofokusu, s bleskem Duální modul: 16 8 MP, ƒ/2,1 ƒ/2,2, bez automatického ostření, bez blesku
Jídlo Nevyměnitelná baterie: 19 Wh (5000 mAh, 3,8 V) Nevyměnitelná baterie: 15,2 Wh (4000 mAh, 3,8 V) Nevyměnitelná baterie: 15,58 Wh (4100 mAh, 3,8 V) Nevyměnitelná baterie: 19,08 Wh (5020 mAh, 3,8 V) Nevyměnitelná baterie: 16,34 Wh (4300 mAh, 3,8 V)
Velikost 165,7 × 76,9 × 9,3 mm 163,1 × 77,2 × 8,8 mm 161 × 74,1 × 7,8 mm 165,8 × 76,7 × 8,8 mm 163,8 × 75,8 × 8,9 mm
Hmotnost 206 g 206 g 171 g 209 g 202 g
Ochrana těla Ne Ne Ne Ochrana proti stříkající vodě Ochrana proti stříkající vodě
Operační systém Android 10, Magic UI shell (bez služeb Google) Android 9.0 Pie, Magic UI shell Android 11, Funtouch OS 11 shell Android 10, prostředí MIUI Android 9.0 Pie, realme UI shell
Aktuální cena 15 790 rublů 13 990 rublů 19 990 rublů 17 350 rublů za verzi 6/64 GB
, 20 990 rublů za verzi 6/128 GB
21 990 rublů

Zapomněli jste heslo pro Huawei (čest) – jak odemknout smartphone; | Zařízení Huawei

Recenze smartphonu Honor 10i: když Číňané prohráli s Korejci -

Soudě podle statistik má mnoho lidí problémy s odemknutím tabletu? Bohužel, i když je zařízení v záruce, zdarma vám ho neodemknou. Budete muset zaplatit nějaké peníze, ale nebudete muset vynaložit žádné úsilí. Nechcete utrácet peníze za placení v servisním středisku? Žádný problém, čtěte dál. V tomto článku se budu zabývat obnovením přístupu k vašemu zařízení, pokud jste zapomněli heslo nebo vzor pro přihlášení.

Как разблокировать планшет на Андроид

1) Kdybyste měli zapnutý internet

Pokud není možné odemknout váš , tablet byl připojen k internetu
můžete zkusit následující: když zadáte klíč nesprávně mnohokrát za sebou (obvykle po pátém do 30 sekund), pozorně sledujte obrazovku – vyskočí okno s výzvou k obnovení přístupu a zadáním uživatelského jména a hesla pro vaší poštovní schránce Google (gmail). V některých případech bude nabídka na obnovení přístupu ve spodní části pole pro zadání klíče, jako na Nexus 7.

Как разблокировать планшет на Андроид

Zkuste zadat své uživatelské jméno (bez @gmail.com) a heslo ke svému účtu. Pokud jste zapomněli své heslo nebo přihlašovací jméno, můžete je zkusit obnovit pomocí Google zde zde
. Když to nepůjde, jedeme dál. Toto je nejjednodušší způsob, ale nefunguje pro každého.

Как разблокировать планшет на Андроид

2) Pokud máte software od výrobce

Další možností je odemknutí tabletu pomocí proprietárních programů. Třeba Kies od Samsungu nebo HiSuite od Huawei. Stává se, že lidé zapomenou (nebo nevědí, v případě nákupu použitých zařízení) dokonce i poštovní schránku Google, se kterou je účet Google Play propojen. Tento software může pomoci.

3) Pokud bylo v nastavení povoleno ladění USB

Velmi vzácný způsob resetování odemykání přes program ADB RUN, může vám pomoci pouze v případě, že váš tablet měl v nastavení povoleno ladění USB. Pokud je tablet uzamčen, přirozeně nebudete moci povolit ladění. Přesto, pokud nemůžete, zkuste to, pokud byla tato možnost povolena a ani jste to nevěděli.

1. Stáhněte si ovladače ADB pro svůj tablet Android. Použijte vyhledávání Google a zadejte dotaz „Ovladač Adb pro Nexus 7“ bez uvozovek. Místo Nexus 7 zadejte název a model svého zařízení.
3. Nainstalujte ovladač ADB do počítače se systémem Windows 7 nebo 8. Podrobný postup instalace ovladačů do počítače je popsán zde
.
4. Stáhněte a nainstalujte program ADB RUN do počítače

5. Spusťte program, zobrazí se jednoduché hlavní menu.

Как разблокировать планшет на Android

6. Připojte zařízení Android k počítači pomocí kabelu USB
7. Stiskněte tlačítko „1“ na klávesnici a potvrďte svou volbu klávesou Enter. Tímto způsobem aktivujete funkci „Zařízení připojeno?“, která zkontroluje, zda je váš tablet připojen k počítači.

Pokud program hlásí, že tablet není připojen, znamená to, že ovladače ADB buď nejsou nainstalovány, nebo je nainstalován nesprávný ovladač. Znovu si přečtěte kroky 2 a 3 a stáhněte si příslušný ovladač a poté jej správně nainstalujte. Stalo? Pokračuj. Pokud to nevyjde, nemá smysl pokračovat.

8. Vidíte řádek „Unlock Gesture Key“ a číslo vedle něj? Toto je bod, který potřebujeme. Stiskněte číslo „6“ na klávesnici počítače a potvrďte svou volbu klávesou Enter.

Как разблокировать планшет на Android


9. Dále se otevře okno, ve kterém jsou nabízeny dva automatické způsoby. Pokud stisknete „1“, soubor gesture.key zodpovědný za uložení tlačítka vzoru bude vymazán. Poté vše, co musíte udělat, je restartovat zařízení a zadat absolutně jakýkoli vzor. Druhá metoda jednoduše resetuje soubor system.db a vy budete moci používat zařízení jako dříve.

To je vše, pokud jste vše udělali správně, gratuluji. Pokud to nefunguje, zkuste to znovu, pečlivě si přečtěte každý bod předtím, nebo zkuste udělat totéž, pouze na příkazovém řádku. Chcete-li to provést, postupujte na počítači s připojeným tabletem takto: Tlačítko START ve Windows -> Spustit… -> zadejte „cmd“ bez uvozovek -> zadejte následující příkazy, po každém řádku stiskněte Enter na klávesnici:
cd/
cd adb/progbin
adb shell
rm /data/system/gesture.key

Как разблокировать планшет на Android

3) Pokud existuje nabídka Recovery

Pokud nezbývají žádné další možnosti, ale máte nabídku Obnovení na tabletu
— proveďte Tvrdý reset
. Podívejte se na internet nebo na návod, jak to udělat pro váš model tabletu. Vezměte prosím na vědomí, že všechna vaše data uložená ve vnitřní paměti zařízení budou vymazána. Paměťová karta nebude ovlivněna.

Dima skvěle poradil v komentářích a Alexander poskytl užitečné vysvětlení:

  1. vypněte tablet
  2. současně stiskněte tlačítka “ zvýšit hlasitost
    » klíč « dům
    » (pokud je k dispozici) vypínač
  3. podržte tlačítko napájení, dokud nezareaguje vibrace, a poté tlačítko napájení uvolněte
  4. současně stále držte tlačítko hlasitosti, dokud se nezobrazí nabídka
  5. pak tlačítka hlasitosti « více/méně
    ” ( /-) vybrat ” vymazat data/obnovit tovární nastavení
    “a stiskněte na něm vypínač
  6. pokud se objeví další seznam s jednou položkou ano
    a zbytek ne
    — vyberte hlasitost ano
    a stiskněte tlačítko napájení
  7. počkejte, dokud nedojde k resetování, a poté klikněte na první řádek nahoře („ restartujte systém nyní
    “) – tablet se restartuje
  8. to je vše, tento reset by měl problém vyřešit

POZOR, pokud vám výše uvedená metoda nepomohla, stiskněte současně tlačítka “ snížení hlasitosti
» a vypínač
ve druhém odstavci.

Pokud váš tablet nemá tlačítka hlasitosti, ale potřebujete jej resetovat, musíte si přečíst pokyny. Každý to dělá jinak. Ale pro Explay Informer 701 se tvrdý reset provede takto:

1. stiskněte a podržte tlačítko „zpět“
2. jednou stiskněte, ale nedržte tlačítko napájení
3. uvolněte „zpět“
4. Samotný Android se objeví osobně, stiskněte tlačítko „domů“
5. zobrazí se nabídka, v ní vyberte reset

Majitelům čínských tabletů se může hodit rada od Natalyi, kterou uvedla v komentářích:

1. Vypněte tablet

2. Stiskněte krátce tlačítko hlasitosti a současně tlačítko napájení na 4 sekundy, poté tlačítko napájení uvolněte a střídavě stiskněte tlačítko hlasitosti nejprve, potom – potom – a tak dále několikrát, ne rychle jeden po druhém jeden

3. Poté znovu podržte společně tlačítko napájení a tlačítko hlasitosti a poté by se měla objevit nabídka obnovení.

Nedalo mi to hned, zkoušel jsem různé možnosti, mačkal je v různém pořadí při různých rychlostech, obecně jsem náhodně našel možnost pořadí mačkání těchto tlačítek, na nejprve jsem dostal Android s červeným břichem, což znamená, že možnost odemykání nesedí a je třeba vyzkoušet jinou možnost. Jakmile se objeví požadovaná nabídka obnovení, vyhledejte „vymazat data/obnovit tovární nastavení“, přesuňte se pomocí tlačítka hlasitosti a proveďte výběr pomocí tlačítka napájení. Poté se objeví sloupec se spoustou Ne Ne Ne Ne, klikněte na ano smažte všechna uživatelská data, poté se objeví další sloupec, tam hledáme kliknutí na „reboot system now“ a máte hotovo.

4) Pokud už není naděje

No, co vám budu povídat. Nejjistější způsob, jak vyřešit problém s grafickým klíčem, je přeformátovat tablet
.

V případě naprostého zoufalství doporučuji tablet jednoduše odnést do servisu nebo opravy. Ano, nějakou částku zaplatíte, ale věřte, že někdy je lepší prostě zaplatit, než se s problémem trápit, trávit nad ním spoustu času a nervů a nikdy ho neřešit. Navíc, pokud za problém nenesete vy, ale váš přítel, proč mu tuto částku nevzít? To mi přijde logické. Tímto způsobem můžete vydělat peníze tím, že si od specialistů vezmete o něco více, než jsou náklady na odemknutí, jako morální kompenzaci. Ale je to samozřejmě na vás.

Jak nakonfigurovat přepínání internetu ve cti a telefonu Huawei z jedné SIM karty na druhou, když je vyčerpán měsíční limit

Na telefonech Huawei je postup přepínání poměrně jednoduchý. Zpočátku použijte nastavení smartphonu a proveďte určité manipulace:

  1. Otevřete parametry.
  2. Najděte kartu „Bezdrátové sítě“. переключить интернет шаг один
  3. Dále přejděte do podsekce – „Nastavení SIM karty“.
  4. V nabídce, která se otevře, uvidíte dvě aktivní karty. V tomto případě patří stejnému operátorovi. Níže uvidíte položky nastavení, kde pro každou akci je potřeba vybrat SIM kartu, která bude použita. V našem případě naproti „Přenos dat“ vyberte jednu z nainstalovaných karet. переключить интернет шаг два

Poté musíte nakonfigurovat automatické přepínání mezi SIM kartami po ukončení provozu:

  1. Znovu přejděte na kartu „Bezdrátové sítě“.
  2. Otevřete položku „Přenos dat“.
  3. V pravém horním rohu klikněte na ozubené kolo, čímž otevřete parametry. переключить интернет шаг три
  4. Nastavte limit pro každou SIM kartu. переключить интернет шаг четыре
  5. Dále přejděte do sekce „Hlášení o provozu“ a naproti „Překročení měsíčního limitu“ zaškrtněte možnost „Vypnout mobilní telefon“. přenos.” переключить интернет шаг пять
  6. Udělejte totéž pro druhé číslo. переключить интернет шаг шесть
  7. Po těchto krocích jej zkuste zapnout online vytažením horního závěsu a stisknutím odpovídajícího tlačítka. переключить интернет шаг семь

Až utratíte veškerý provoz, pak můžete přepínat internet mezi SIM kartami Huawei a Honor. Uvidíte odpovídající upozornění, kde musíte vybrat druhou možnost – „Přesunout na jinou kartu“. переключить интернет шаг восемь

Pro dokončení postupu jednoduše zapněte mobilní data.

Soutěžící

Honor 10x Lite samozřejmě nahradil Honor 9x Lite. 10x Lite však nelze nazvat něčím zásadně novým, spíše se jen lehce promíchaly charakteristiky, díky nimž je smartphone zajímavější. Hlavní rozdíly oproti předchozímu modelu:

  • Rozlišení obrazovky zůstává stejné, ale samotná obrazovka se mírně zvětšila – 6,67 oproti 6,5 palce.
  • Baterie 5000 mAh rychlé nabíjení 22,5 W, ale bylo tam 3 750 mAh a 10 W.
  • Čipová sada je stejná, ale index je „A“ spíše než „F“; je o 200 MHz méně produktivní, ale energeticky účinnější.
  • Honor 10x Lite má 4 fotomoduly (ne 2, jako předchozí model). Rozlišení hlavního fotoaparátu zůstává stejné, ale přibyl 8 MP širokoúhlý objektiv a také 2 MP makro fotoaparát.
  • Selfie kamera byla kapka vody a teď je to výřez v obrazovce. Rozlišení zůstává stejné.

Obecně jsou všechny změny pozitivní. Jedinou nevýhodou je, že dříve byla Wi-Fi 5 2,4 5,0 GHz a nyní Wi-Fi 4 2,4 GHz.

Honor 9x Lite byl vydán asi před šesti měsíci a nyní se podle Yandexu prodává za atraktivní cenu 13 590 rublů. Trh.” Pokud tedy vyjmete baterii, rychlé nabíjení a fotoaparát, můžete trochu ušetřit

Обзор Honor 10x Lite   алгоритм, как выбить мощную скидку на старте продаж

Pokud se budeme bavit o konkurentech jiných výrobců, doporučuji věnovat pozornost Motorole a realme. Dobrý výkon a čisté skořepiny bez reklam.

Například nedávno vyšla recenze Motoroly G9 Plus. Zařízení s podobnými vlastnostmi a cenou má lepší čipset než Honor. Přesto Kirin 710A založený na 14nm procesní technologii, ačkoli byl představen v květnu tohoto roku, je založen na čipové sadě z konce roku 2020.

A Motorola G9 Plus má Snapdragon 730G (8 nm), který ve stejném AnTuTu dosahuje 275 tisíc bodů proti 150 tisícům za Kirin. Ale tady je otázka, které fotoaparáty smartphonu máte nejraději? Například v otázkách nočního focení podle mě vítězí Honor.

Pokud vám trocha reklamy nevadí, pak se určitě podívejte na Redmi Note 8 Pro a Redmi Note 9 s 18W rychlým nabíjením. A nenechte se zmást tím, že Redmi Note 8 Pro byl vydán před rokem, stále je to vynikající smartphone, který dá světlo mnoha nováčkům. Také zde, podle pověstí, existují prodeje na Xiaomi Poco X3 NFC. Také skvělý smartphone, věnujte pozornost.

Honor 10X Lite má oproti výše uvedeným smartphonům jednu hlavní výhodu, díky které smartphone porazí úplně každého. Honor říká, že do 19. listopadu bude smartphone k dispozici za cenu 16 990 minus slevu 4 000 rublů, slevu 1 000 rublů za předplatné na webu Honor, to znamená, že konečná cena je 11 990 rublů.

Nastavení a odebrání hesla příspěvku bios | Huawei podporuje Rusko

Heslo POST BIOS poskytuje zabezpečení a ochranu vašeho počítače a je uloženo na čipu BIOS ROM. Jakmile nakonfigurujete heslo BIOS POST, musíte ho zadat při spuštění systému. Toto heslo nelze smazat ani po přeinstalaci systému.

Nastavení hesla POST systému BIOS

  1. Stisknutím a podržením F2 otevřete obrazovku Nastavení.
  2. Klikněte POST Password
    v sekci Nastavení zabezpečení
    .

    Recenze smartphonu Honor 10i: když Číňané prohráli s Korejci -

  3. V dialogovém okně, které se zobrazí, zadejte stejná hesla do polí Nové heslo
    a Znovu nové heslo
    a stiskněte tlačítko Enter.
  4. Stiskněte F10 pro uložení nastavení. Zadejte své heslo POST systému BIOS do dialogového okna, které se zobrazí, abyste se znovu přihlaste k počítači.

Odstranění hesla POST systému BIOS

  1. Stiskněte a podržte klávesu F2 při spouštění počítače a poté zadáním hesla POST systému BIOS otevřete obrazovku Nastavení.
  2. Klikněte POST Password
    v sekci Nastavení zabezpečení
    .

    Recenze smartphonu Honor 10i: když Číňané prohráli s Korejci -

  3. Zadejte heslo, které jste nastavili v dialogovém okně, a poté dvakrát za sebou stiskněte tlačítko Enter. Do polí nic nezadávejte Nové heslo
    a Znovu nové heslo
    a poté stiskněte tlačítko Enter.
  4. Stisknutím klávesy F10 uložte nastavení a restartujte počítač.

Huawei ctí tajné kódy 7a.


*#06# — zobrazit IMEI — mezinárodní identifikátor mobilního zařízení.“ Příkaz funguje na jakémkoli mobilním telefonu.

KÓDY ANDROID PRO Huawei Honor 7A

*#0*# — Vstupte do servisního menu

*#*#2846579#*#* — Verze softwaru, informace o síti

*#*#34971539#*#* — Informace o fotoaparátu

*#*#273282*255*663282*#*#* — Vytvořte zálohu všech mediálních souborů

*#*#232339#*#* — Test bezdrátové sítě LAN

*#*#197328640#*#* — Povolit testovací režim pro údržbu

*#*#0842#*#* — Test podsvícení

*#*#2664#*#* — Test dotykové obrazovky

*#*#0842#*#* — Vibrační test

*#*#1111#*#* — FTA verze softwaru

*#12580*369# — Kompletní informace o softwaru a hardwaru

*#9090# — Diagnostická konfigurace

*#872564# — Řízení protokolování USB

*#9900# — Režim výpisu systému

*#301279# — Nabídka ovládání HSDPA/HSUPA

*#7465625# — Zobrazení stavu zámku telefonu

*#*#232338#*#* — Zobrazit MAC adresu WiFi

*#*#1472365#*#* nebo *#*#1575#*#* — Test GPS

*#*#232331#*#* — test Bluetooth

HLAVNÍ BEZPEČNOSTNÍ KÓD
309296
3092
9296

*#*#4636#*#* – otevře nabídku s kompletními informacemi o telefonu a jeho baterii

*#*#225#*#* – podrobné informace o uložených událostech v kalendáři

*#*#426#*#* — Otevře monitor služeb Google Play

*#*#759#*#* – přístup k nastavení partnera Google

*#*#64663#*#* – na obrazovce se zobrazí několik možností testu (Bluetooth, kamera, WiFi, senzory atd.)

*#8888# – zobrazuje verzi hardwaru Huawei Honor 7A

*#9999# — zobrazit verzi firmwaru Huawei Honor 7A

*#8999*8376263 — Data firmwaru Huawei Honor 7A

*#8999*324# — informace o sítích

*#8999*636# – technické specifikace Huawei Honor 7A

*#8999*523# – kontrast displeje, stejný jako v hlavním menu telefonu

*#0523# – kontrast

*#2255# — historie telefonních hovorů

*#0837# — zobrazení verze softwaru

*#0001# — zobrazit sériové číslo

#*7337# — odemknout Huawei Honor 7A

*#8999*377# – zobrazí protokol chyb Huawei Honor 7A

*#4777*8665# — zapnout a vypnout GPRS

*#0020# – nastavení výchozího jazyka nabídky

*#0007# – přepne textový režim do ruštiny

*#9125# — nastavení režimů emotikonů v režimu nabíjení

*#7465625# — seznam bloků

*7465625*638*# — blokování sítě

*#9998*228# – informace o kapacitě, napětí, teplotě baterie

*#9998*246# — stav softwaru Huawei Honor 7A

*#9998*289# — změna frekvence budíku

*#9998*324# — obrazovka ladění

*#9998*364# — Hlídací pes

*#9998*544# — Detekce přípravku

*#9998*636# — stav paměti Huawei Honor 7A

*#9998*746# — velikost souboru na SIM kartě

*#9998*837# — verze softwaru telefonu

*#9998*842# — spusťte vibrační test telefonu

*#9998*862# — nastavení režimu hlasového kodéru (normální, sluchátkový nebo hlasitý odposlech)

*#9998*872# — diagnostika Huawei Honor 7A

*#8999*8378# nebo *#8999*test# -Testovací režim

*#9998*999# — poslední kontrola

*#9998*523# – kontrast

*#9998*947# – reset v případě kritické chyby (zadáno bez SIM karty, smaže všechny soubory, může způsobit poruchu fotoaparátu)

*2767*3855# – úplný reset EEROM (odemknutí SP, ale může změnit IMEI telefonu)

*2767*2878# – reset EEPROM uživatelem

*#0228# — zjistěte kapacitu, napětí, teplotu baterie

*#9998*JAVA# — JAVA — CSD a GPRS nastavení pro internet Huawei Honor 7A

*#9998*VERNAME# – rozšířené informace o firmwaru, hardwaru, času a datu vytvoření softwaru atd.

STANDARDNÍ GSM KÓDY PRO Huawei Honor 7A

Změňte PIN – **04*, poté zadejte starý PIN a dvakrát nový PIN.
Změňte PIN2 – **042*, poté zadejte starý PIN2 a dvakrát nový PIN2.
Odemkněte SIM kartu (PIN) – **05*, poté dvakrát zadejte PUK a nový PIN
Odemkněte SIM kartu (PIN2) – **052*, poté dvakrát zadejte PUK2 a nový PIN2

Nastavte si bezpodmínečné přesměrování hovorů (tuto možnost si musíte objednat u svého operátora)

Zrušit všechna přesměrování ##002#
Zrušit všechna podmíněná přesměrování ##004#
Aktivovat všechna podmíněná přesměrování **004*Telefonní číslo#

Nastavení bezpodmínečného přesměrování

Vypnout a deaktivovat ##21#
Deaktivovat #21#
Povolit a aktivovat **21*Telefonní číslo#
Povolit *21#
Zkontrolovat stav *#21#

Nastavení přesměrování hovorů v případě „neodpovídá“

Vypnout a deaktivovat ##61#
Deaktivovat #61#
Povolit a aktivovat **61*Telefonní číslo#
Povolit *61#
Zkontrolovat stav *#61#

Nastavení doby vyzvánění před spuštěním přesměrování hovorů v případě „neodpovídá“

Při nastavování přesměrování hovorů na „žádná odpověď“ můžete nastavit čas v sekundách, který vám systém poskytne ke zvednutí telefonu. Pokud během této doby nezvednete telefon, bude příchozí hovor přesměrován.
Příklad: – **61* 709571234604321**30# – nastaví dobu čekání na 30 sekund
Nastavit čekací dobu – **61*Telefonní číslo**N# , N=5,30 (sekund)
Smazat předchozí instalaci – ##61#

Přesměrovat hovory v případě „není k dispozici“

Vypnout a deaktivovat – ##62#
Deaktivovat – #62#
Povolit a aktivovat – **62*Telefonní číslo#
Povolit — *62#
Zkontrolujte stav – *#62#

Nakonfigurujte bezpodmínečné přesměrování v případě „zaneprázdněnosti“

Vypnout a deaktivovat – ##67#
Deaktivovat – #67#
Povolit a aktivovat – **67*Telefonní číslo #
Povolit — *67#
Zkontrolujte stav — *#67#

Nastavit blokování hovorů (službu je nutné objednat u operátora)

Změnit heslo pro všechny zákazy (výchozí je 0000)
— **03*330*staré heslo*nové heslo*nové heslo#

Nastavit blokování všech odchozích hovorů

Aktivovat — **33*heslo#
Deaktivovat — #33*heslo#
Zkontrolujte stav — *#33#

Nastavení blokování všech hovorů na Huawei Honor 7A

Aktivovat — **330*heslo#
Deaktivovat – #330*heslo#
Zkontrolujte stav — *#330#

Zakázat všechny odchozí mezinárodní hovory na Huawei Honor 7A

Aktivovat — **331*heslo#
Deaktivovat — #331*heslo#
Zkontrolujte stav – *#331#

Blokovat všechny příchozí hovory

Aktivovat — **353*heslo#
Deaktivovat — #353*heslo#
Zkontrolujte stav – *#353#

Nastavení blokování všech příchozích hovorů při roamingu

Aktivovat — **351*heslo#
Deaktivovat — #351*heslo#
Zkontrolujte stav – *#351#

Nastavit čekající hovor (službu je nutné objednat u operátora)

Aktivovat — *43#
Deaktivovat – #43#
Zkontrolovat stav — *#43#

Informace o čísle volajícího (Caller ID)

Odmítnout – #30#telefonní číslo
Povolit – *30#telefonní číslo
Zkontrolujte stav — *#30#

Funkce ID volajícího v telefonu

Zákaz – #77#
Povolit — *77#
Zkontrolujte stav – *#77#



Zeptejte se na tajné kódy na Huawei Honor 7A


📲 jak odemknout telefon Huawei, když jste zapomněli heslo?

Как разблокировать телефон Honor без пароля?

Huawei je z hlediska bezpečnosti jedním z lídrů mezi výrobci smartphonů Android. Spolehlivá antivirová ochrana, snímač otisků prstů a několik metod blokování umožňují uživatelům zůstat v klidu ohledně svých osobních údajů.

Taková ochrana ale může udělat krutý vtip i majiteli telefonu, který zapomněl nastavené heslo. K radosti uživatelů se špatnou pamětí je v tomto případě stále možný přístup ke smartphonu.

Existují dva způsoby, jak odemknout telefon Huawei, pokud jste zapomněli heslo (nezáleží na tom, zda se jedná o grafický, symbolický nebo PIN kód).

Možnost č. 1
spočívá v ověření znalosti uživatele o údajích z účtu, se kterým je telefon propojen. Chcete-li jej aktivovat, musíte pětkrát zadat špatné heslo. Poté by měl být postup odemykání následující:

  1. Najděte nápis “ Zapomněli jste heslo na obrazovce?
    “ a klikněte na něj (může být označeno jako „ Obnovit PIN
    “).
  2. V rozhraní pro obnovení budete muset zadat e-mailovou adresu svého účtu Google, jeho heslo a v některých případech také odpověď na bezpečnostní otázku, která byla položena při registraci (musíte zadat přesně Účet Google, se kterým je telefon propojen)
  3. Pokud je vše v pořádku, zbývá pouze zvolit nový způsob uzamčení obrazovky.

Druhý způsob
odemkněte telefony Huawei p20 lite, Honor, Ascend nebo Nova – proveďte úplný reset
. Zároveň budou smazána všechna vaše data z telefonu. Jiné východisko ale není, jinak by všechna hesla a ochrana prostě neměla smysl.

Nastavení Huawei můžete resetovat následovně:

  1. Vypněte telefon přidržením vypínače na 10 sekund.
  2. Přejít na Režim obnovení
    10sekundová fixace tlačítka napájení a snížení hlasitosti.
  3. Pomocí tlačítek hlasitosti vyberte „ Vymazat data/obnovit tovární nastavení
    ” Na moderních smartphonech (Huawei P9 a P10, Nova 2, Mate S) se v závislosti na firmwaru může objevit předběžná nabídka s dotykovým ovládáním, kde je třeba vybrat položku „ Factory Reset
  4. Své rozhodnutí potvrďte výběrem položek ve stejném pořadí “ Ano
    ” nebo ” OK
  5. Po dokončení resetování klikněte na „ Restartovat systém nyní
    “, poté budete muset telefon znovu nastavit.

Upřednostňuje se metoda zadávání dat účtu Google, protože umožňuje uložit všechna uživatelská data do telefonu.

V situaci, kdy smartphone odmítne přijmout zadané heslo a bez okolků zařízení zablokuje, však můžete přistoupit k razantnímu opatření, kterým je reset nastavení do továrního nastavení.

Rate article
Huawei Devices