Recension av Honor 10i-smarttelefonen: när kineserna förlorade mot koreanerna –

Honor Huawei сбрасывает входящий исходящий вызов что делать

Hur du ställer in xiaomi så att du när du ringer ett utgående samtal erbjuds att välja SIM-1 eller SIM-2

Erbjuder din smartphone inte ett val av vilket av de två SIM-korten att ringa samtal från? I den här artikeln hittar du detaljerade instruktioner med bifogade bilder om hur du konfigurerar Xiaomi så att du alltid kan välja vilket SIM-kort du vill ringa från Sim-1 eller Sim-2 när du ringer ett samtal, samt hur du säkerställer att alla samtal kommer från endast ett SIM-kort.

Kanske är den här informationen lämplig inte bara för Xiaomi-smarttelefoner utan också för andra Android-enheter. Ibland, efter att ha köpt en telefon med två SIM-kort, kan ägaren stöta på ett problem när utgående samtal kommer från endast ett SIM-kort, trots att telefonen har två SIM-kort. Och det händer att du eller någon annan, till exempel barn, i inställningarna, istället för att telefonen frågar vilket SIM-kort du ska ringa från, installerade ett specifikt SIM-kort. En erfaren användare kan enkelt ändra inställningarna för att fråga vilket SIM-kort samtalet kom från eller endast från det önskade SIM-kortet, men en enkel användare kanske inte kan hitta en lösning på detta problem på egen hand. Jag hoppas att informationen nedan hjälper dig att lösa ditt problem. Lycka till!!!

Låt oss se hur du konfigurerar Xiaomi Mi A2 Lite och liknande Android-enheter så att det alltid ger ett val av vilket SIM-kort det utgående samtalet gjordes från. Öppna “Inställningar” på din smartphone параметры

. Du kan också komma till Xiaomi-inställningarna på ett annat sätt: dra ner från skärmens övre kant och ta fram menyn för snabb åtkomst till användbara funktioner. I menyn som visas väljer du kugghjulsikonen

параметры

.

I menyn som öppnas på skärmen, välj “Nätverk och Internet” som visas nedan i bilden. Välj sedan “Sim-kort” och gå sedan till “Telefonsamtal” där vi väljer “Fråga alltid”. Titta på skärmdumparna nedan så kommer allt att bli klart. Om du behöver att samtal till Xiaomi alltid kommer från endast ett valt SIM-kort, välj sedan det som utgående samtal alltid kommer att göras från.

Настроить сеть и интернет

    Настройки Сим-карты

Настроить телефонные звонки

    Всегда спрашивать симкарту для исходящего звонка

> Xiaomi hjälp


> Android-hjälp


> Alla Xiaomi av nyhet


> Hemsida

Jag hoppas att informationen om hur du ställer in Xiaomi så att du kan välja mellan det första eller andra SIM-kortet när de ringer. Glöm inte att lämna en recension och ange vilken modell av enheten som informationen ovan är lämplig för eller inte, så att andra smartphoneägare kommer att få användbar information från dig. Tack för din lyhördhet och ömsesidiga hjälp!

Lägg till en recension eller dela användbar information om sidans ämne.

UPPDATERA RECENSIONSSIDA


Författare: Oleg


2020-09-28

15
timme. 47
min.
Meddelande:
Inställningar – SIM-kort och mobilnätverk – standardinställningar – samtal – INTE KONFIGURERAD! det är allt du behöver göra! När du ringer ett samtal visas en meny: Välj SIM-kort för samtal


Författare:Maria


2020-09-27

11
timme. 43
min.
Meddelande:
Artikeln är mycket bra och detaljerad. Men tyvärr passar den inte Xiaomi Redmi Note 9c…


Författare: Galina


27/05/2020

08
timme. 14
min.
Meddelande:
Tack så mycket! allt är klart och underbart. { Xiaomi Redmin6A


Författare:Ada


2020-03-18

19
timme. 46
min.
Meddelande:
På de senaste versionerna av Xiaomi, i samtalsinställningarna, inaktivera valet av ett specifikt SIM-kort och wow.
På gamla 3ke Pro fungerade allt som standard genom att klicka på kontakten.
Den bästa är den godas fiende


Författare: Nikolay


2020-03-14

16
timme. 25
min.
Meddelande:
Väldigt tacksam. Det är inte ofta man stöter på artiklar om statsanställda. Jag skulle vilja styra SIM-kortet på Redmi Go-statusfältet.


Författare: Dmitry


2020-02-06

11
timme. 29
min.
Meddelande:
Tack så mycket till författaren!!!


Författare: Nikolay


2020-12-14

13
timme. 09
min.
Meddelande:
Jag har DOOGEE Y8, tack, allt löste sig.


Författare: Saparbek


2020-12-08

22
timme. 40
min.
Meddelande:
Min REDMI 7A fungerade inte, förlåt


Författare: Natalya


11/18/2020

05
timme. 53
min.
Meddelande:
Tack så mycket)


Författare: Tatyana


2020-10-23

09
timme. 57
min.
Meddelande:
Tack, allt löste sig, mycket användbart och mycket bra – det står tydligt beskrivet hur man ställer upp det, tack för att du har sådana hjälpare!


Författare: Alexander


2020-10-06

18
timme. 38
min.
Meddelande:
Och om det inte finns något sådant alternativ, fråga alltid? Det finns bara sim1, sim2 och ingen uppgift…


Författare: Rukav


2020-09-21

20
timme. 44
min.
Meddelande:
Sergey, 1. Redmi 6A. Inställningar – SIM-kort och mobilnätverk – Samtal – “ej konfigurerad”


Författare: Alexander


2020-09-15

09
timme. 41
min.
Meddelande:
tack det hjälpte


Författare: Oleg


2020-08-23

23
timme. 04
min.
Meddelande:
Tack för användbara råd!


Författare:gbasibo


2020-07-24

23
timme. 56
min.
Meddelande:
Mi A2 lite (ren Android) tillät dig att permanent fästa ett kontaktsamtal till ett specifikt SIM – genom kommandot – kom ihåg valet. Var kan jag hitta en liknande funktion i Redmi Note 7 (MIUI)? Ring detta nummer från en operatör, ringa ett annat nummer från en annan operatör? Så att samtal alltid sker inom nätet. Gratis. Och oroa dig inte för vilken operatör kontaktnumret ringer till?


Författare: Sergey


2020-07-13

11
timme. 44
min.
Meddelande:
Redmi 6A. Inställningar – SIM-kort och mobilnätverk – Samtal – “ej konfigurerad”


Författare: Alexander


2020-06-28

10
timme. 13
min.
Meddelande:
Tack tel. Xiaomi Redmi Go


Författare: Olga


2020-06-08

11
timme. 06
min.
Meddelande:
Tack. Allt löste sig. Telefon XIAOMI Mi A2 Lite


Författare: Alexander


2020-05-03

22
timme. 23
min.
Meddelande:
2020-05-03
22h.15min.
Meddelande:
Hur ringer man upp SIM-kort i Xiaomi Redmi 6?


Författare:Akel


2020-04-04

01
timme. 32
min.
Meddelande:
Artikeln var mycket användbar) Tack så mycket, annars kunde jag av någon anledning inte hitta dessa knappar innan den här artikeln)


Författare: Elena


2020-02-12

13
timme. 56
min.
Meddelande:
Tack. XIAOMI Mi A2 Lite-telefon, allt löste sig.


Författare: Tatyana


2020-12-17

09
timme. 59
min.
Meddelande:
Jag ber om ursäkt, jag trodde att författaren till artikeln var Svetlana, och först efter att ha skickat recensionen insåg jag att detta var författaren till recensionen.


Författare: Tatyana


2020-12-17

09
timme. 57
min.
Meddelande:
Artikeln visade sig vara väldigt användbar för mig eftersom… Jag köpte en Xiaomi Mi A2 Lite, men jag kunde inte hitta hur man väljer ett SIM-kort för att ringa och skicka SMS. Artikeln förklarade allt tydligt, tack Svetlana!


Författare: Svetlana


2020-11-16

06
timme. 15
min.
Meddelande:
Tack!

⇡#design, ergonomi och mjukvara

Du bör inte förvänta dig ovanliga designlösningar från en budgetsmartphone – här talar vi ofta om maximal överföring till ett lägre segment av element, om inte flaggskepp, så åtminstone till viss del “premium”-enheter. Honor 10X Lite utför minimiprogrammet: relativt små ramar runt skärmen; den främre kameran är inte i en utskärning, utan i ett hål – i det här fallet i mitten; bakpanelen är gjord av plast, men det är omöjligt att skilja det från glas med ögat; Kanterna på bakpanelen är fasade för att göra smarttelefonen mer bekväm att hålla i.

Ett annat viktigt tecken på 2020 är skannern på sidoströmknappen. Av någon anledning beslutade alla tillverkare på en gång att överge sensorn på bakpanelen, även om täckningsområdet i detta fall är högre och oavsiktliga klick praktiskt taget elimineras, medan när sensorn är placerad på sidonyckeln är de nästan oundvikliga.

I det här fallet undviker dock Honor 10X Lite allvarliga problem förknippade med oönskad upplåsning av smarttelefonen i fickan, vilket allvarligt plågade förra årets Honor 20, till exempel, eller till och med flaggskeppet Sony Xperia 1 II redan i år. Ja, de händer, skannern är mycket känslig, men omfattningen av problemen är liten.

Men alla fashionabla trick är inte lika användbara – författarna till Honor 10X Lite förstår detta och berövade det inte ett minijack. Och generellt sett, när det gäller layout, minus samma sidoskanner, är det här en helt traditionell smartphone: ett par hårdvaruknappar, en grupp tekniska hål i nederkanten, en kortplats till vänster.

Honor 10X Lite finns i tre färger: Midnight Black, Emerald Green och Ultra Violet Sunset. De gröna och svarta kropparna ser traditionella ut, och “solnedgången” är gjord i en gradientstil och skimrar från blått till lila.

När det gäller dimensioner är Honor 10X Lite mer eller mindre lik sina konkurrenter (Xiaomi Redmi Note 9S/9 Pro, realme 6 Pro, Samsung Galaxy A21), och upprätthåller en viss balans mellan den ökade skärmdiagonalen och åtminstone viss användarvänlighet.

Förutom att den är lite tjockare än samma Redmi – 9,3 mm mot 8,8 mm. Men den är tre gram lättare – 206 g mot 209. Samtidigt är det tydliga framsteg från år till år – med en större skärm och ett rymligare batteri än Honor 9X väger Honor 10X Lite lika och klarar till och med att vara smalare.

Jag har redan delvis skrivit om användaridentifieringsverktyg ovan. Sidoskannern har som vanligt inte tillräckligt med täckningsområde, varför du ibland måste röra den två eller tre gånger innan den fungerar, men du kan duplicera den med ett snabbt ansiktsigenkänningssystem. Det är sant att det bara kan anses pålitligt – bara den främre kameran fungerar utan ytterligare sensorer.

Operativsystem – Android 10 med Magic UI 3.1-skal. Smarttelefonen har ännu inte överförts till det nya Magic UI, eller EMUI 11 – det nya skalet för Honor/Huawei-smarttelefoner är för närvarande endast tillgängligt på flaggskeppet Mate 40 Pro. Det är heller inget snack om att gå över till den öppna versionen av Android 11, men det ska bli väldigt intressant att se hur händelserna utvecklas – även om sanktionerna som föll på Huawei hävs från Honor, kommer detta att påverka redan släppta enheter?

För närvarande är allt som vanligt – det finns inga Google-tjänster, du måste använda AppGallerys varumärkesbutik och Petal Search-aggregator av länkar för att ladda ner apk-filer. Inte särskilt bekvämt, men ett oundvikligt val för alla köpare av Huawei och Honor-smarttelefoner nuförtiden. Skalet i sig är modernt och snabbt; det har inte funnits några frågor om EMUI och Magic UI angående användarupplevelse på länge.

⇡#display och ljud

Honor 10X Lite fick en skärm med egenskaper som är mycket välbekanta från Xiaomis mellanklasshits (både Redmi Note 9S/9Pro och POCO X3 NFC): LCD med IPS-matris, 6,67-tums diagonal, Full HD-upplösning (2400 × 1080) pixlar). Pixeltätheten är inte för hög, men tillräcklig för att bilden ska uppfattas normalt – 395 ppi.

Betraktningsvinklarna är breda, det finns en effektiv oleofobisk beläggning och det finns en “fabriksfilm” limmad på skärmen.

Den uppmätta maximala ljusstyrkan utan mjukvaruförbättring med autojustering är 424 cd/m2 – ett resultat under genomsnittet för en LCD-skärm. Kontrasten är bara genomsnittlig – 1289:1. Att använda en smartphone på en solig dag är inte särskilt bekvämt, och du bör inte förvänta dig en så rik svart färg som på AMOLED-matriser.

Skärminställningarna är bekanta från andra enheter som kör Magic UI 3.1, minus Always-On Display-läget, vilket är meningslöst på en smartphone med LCD-skärm. Det finns ett mörkt tema, du kan justera teckenstorlek och upplösning. Färgåtergivningen kan justeras genom att välja mellan två förinställningar (levande och normal), med möjligheten att justera färgtemperaturen efter din smak. Jag mätte färgåtergivningen med förinställningarna Vivid och Normal vid standardfärgtemperaturen.

Honor 10X Lite-skärmen, till skillnad från exempelvis Honor 30i-skärmen, låtsas inte ha ett brett färgomfång – även i ljust läge är täckningen bara något bredare än sRGB-standarden. Samtidigt har Huawei/Honor ställt in sina skärmar väldigt noggrant den senaste tiden. Var uppmärksam på graferna – kurvorna för gamma och färgtemperatur är mycket jämna, de hoppar inte beroende på nyansernas ljushet.

I ljust läge är dock täckningen något förskjuten i förhållande till standarden, nyanserna är fortfarande kallare än de borde vara (7 500 K), men gamma är idealisk (2,20). Den genomsnittliga DeltaE-avvikelsen för den utökade Color Checker-paletten (nyanser av grått, ett brett utbud av färgnyanser) är 4,92 med en norm på 3,00.

I normalt läge återgår allt till det normala – färgomfånget motsvarar exakt sRGB-standarden, färgtemperaturen blir till och med varmare överdrivet (cirka 6 000 K med en standard på 6 500 K), gamma är fortfarande normalt (2,24). Den genomsnittliga avvikelsen DeltaE på Color Checker-skalan ligger redan inom de acceptabla gränserna – 2,95.

Honor 10X Lite har både minijack och Bluetooth version 5.1 – men aptX-profilen stöds inte; LDAC bör stödjas, men exakt information om detta problem kunde inte erhållas. Den externa högtalaren är mono, med genomsnittlig volym och utan mycket briljans vad gäller ljudkvalitet.

⇡#kamera

Honor 10X Lite fick ett block med fyra kameror, men, som oftast är fallet i nära-budgetsegmentet, bör du inte räkna med många tillgängliga brännvidder i detta avseende. Två av de fyra kamerorna ansvarar för olika betraktningsvinklar, och ytterligare två ansvarar för makrofotografering och hjälp med mjukvarubakgrundsoskärpa.

Huvudkameran har en 48-megapixel Quad Bayer-sensor (fysiska mått – 1/2,0 tum) med en ƒ/1,8 bländare lins, fasdetekterande autofokus och en motsvarande brännvidd på 28 mm. Den andra kameran är ansvarig för en utökad betraktningsvinkel – det är en 8-megapixelmodul med en ƒ/2,4 bländare, vilket ger en täckningsvinkel på 120 grader. Den saknar autofokus. Detta är samma par som vi såg på både förra årets Honor 9X och den senaste Honor 30i.

Huvudkameran ger en viss frihet vid val av belysning för fotografering, ger en högkvalitativ (både när det gäller detaljer och dynamiskt omfång) bild utomhus på en molnig dag, i soligt väder, inomhus och även på natten med gata belysning.

I mörker sjunker kvaliteten på fotograferingen naturligt, men det är fortfarande möjligt att ta ett skarpt skott. Jag noterar både bra färgåtergivning och välinställd vitbalans. Men vidvinkelmodulen lyser inte längre med bildkvalitet – du kan ta anständiga bilder bara under dagen eller inomhus i starkt ljus.

Zoom är endast tillgänglig digitalt – upp till sex gånger. Trots närvaron av en kamera med en Quad Bayer-sensor, som möjliggör “knepig” beskärning, är kvalitetsförlusten redan märkbar vid en tvåfaldig zoom, för att inte tala om en sexfaldig. Du kan få en urskiljbar bild, men du kan inte prata om kvalitet.

I mörker är det inte längre möjligt att få en bild av hög kvalitet med en vidvinkelkamera – det är helt enkelt omöjligt att fotografera utan allvarlig oskärpa, andelen defekter är för hög. Och när det väl fungerar, drar den kraftigt minskande detalj till sig uppmärksamhet – brusreduceringen är mycket aktiv.

Det egenutvecklade nattläget, som kombinerar flera bilder till en med ökad skärpa och utökat dynamiskt omfång, är endast tillgängligt för en standardbetraktningsvinkel – och det fungerar bra: ja, konturskärpan är märkbart förbättrad, men det kan inte sägas att detta definitivt är skadligt för bilderna. Men ibland, i ett försök att öka ljusstyrkan på en himmel som är för mörk, kan en smartphone lägga till ganska mycket brus.

Honor 10X Lite-kameran kan fotografera med både standardupplösningen på 12 megapixlar och 48 megapixlar – detta läge väljs manuellt.

Det finns också egen “artificiell intelligens” – med hjälp av maskininlärningsteknik känner smarttelefonen igen många scener och anpassar bilden med hänsyn till denna kunskap. Som regel utförs samma operationer – kontrast och mättnad höjs. Detta har vanligtvis en ganska bra effekt på resultatet.

Den tredje kameran ansvarar för makrofotografering. På grund av sensorn på två megapixlar har bilderna låg upplösning och väger bara en halv megabyte, men i princip är det möjligt att ta en intressant närbild för inlägg på sociala nätverk, det viktigaste är att göra det i bra belysning : optiken är inte snabb (ƒ/2,4), ja och sensorn är liten.

Den fjärde kameran är en djupsensor som används i porträttläge, där en enda brännvidd är tillgänglig, vilket uppmuntrar fotografering av hel- eller halvlängdsporträtt: i dem märks inte rumsliga förvrängningar. Närbilder kommer ut så som så med den här kameran, även om i vår tid av vinnande selfies kommer sådana utsträckta ansikten inte längre att överraska någon.

Kameraapplikationen är vanlig för smartphones med EMUI: horisontell navigering, en uppsättning välbekanta inställningar. Ett “professionellt” läge med manuella inställningar är tillgängligt, men utan möjlighet att fotografera i RAW.

Vid videoinspelning är Honor 10X Lite begränsad till Full HD-upplösning med upp till 60 bilder per sekund. Det finns ingen stabilisering. När det gäller video är billiga Honors av någon anledning enormt underlägsna sina konkurrenter.

Den främre kameran har en 8-megapixelsensor och ƒ/2.0 bländaroptik. Det finns ingen autofokus eller blixt. Fotograferingskvaliteten är medelmåttig (det dynamiska omfånget är svagt, kameran är ljummen vad gäller färgåtergivning, vinkeln är för bred), men det finns ett porträttläge och en skönhetsfunktion.

⇡#tekniska specifikationer

Honor 10X Lite Honor 9X
vivo V20 SE
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
realme 6 Pro
Display 6,67 tum, IPS, 2400 × 1080 pixlar, 395 ppi, kapacitiv multi-touch 6,59 tum, IPS, 2340 × 1080 pixlar, 391 ppi, kapacitiv multitouch 6,44 tum, AMOLED,
2400 × 1080 pixlar, 409 ppi, kapacitiv multitouch
6,67 tum, IPS, 2400 × 1080 pixlar, 395 ppi; kapacitiv, multi-touch 6,6 tum, IPS, 1080 × 2400, 399 ppi; kapacitiv multitouch
Skyddsglas Ingen information Ingen information Ingen information Corning Gorilla Glass 5 Corning Gorilla Glass 5
Processor HiSilicon Kirin 710A: åtta kärnor (4 × ARM Cortex A73, 2,0 GHz frekvens, 4 × ARM Cortex A53, 1,7 GHz frekvens) HiSilicon Kirin 710F: åtta kärnor (4 × ARM Cortex A73, 2,2 GHz frekvens, 4 × ARM Cortex A53, 1,7 GHz frekvens) Qualcomm Snapdragon 665: åtta kärnor (4 × Kryo 260 Gold, 2,0 GHz och 4 × Kryo 260 Silver, 1,8 GHz) Qualcomm Snapdragon 720G: åtta kärnor (2 × Kryo 465 Gold, 2,3 GHz och 6 × Kryo 465 Silver, 1,8 GHz) Qualcomm Snapdragon 720G: åtta kärnor (2 × Kryo 465 Gold, 2,3 GHz och 6 × Kryo 465 Silver, 1,8 GHz)
Grafikkontroll ARM Mali-G51 MP4 ARM Mali-G51 MP4 Adreno 610 Adreno 618 Adreno 618
RAM 4 GB 4 GB 8 GB 6 GB 8 GB
Flashminne 128 GB 128 GB 128 GB 64/128 GB 128 GB
Kontakt USB Type-C, 3,5 mm minijack USB Type-C, 3,5 mm minijack USB Type-C, 3,5 mm USB Type-C, 3,5 mm minijack USB Type-C, 3,5 mm
Stöd för minneskort Ja (separat kortplats för microSD) Ja Ja (separat kortplats för microSD) Ja (separat kortplats för microSD) Ja (separat kortplats för microSD)
SIM-kort 2 × nano-SIM 2 × nano-SIM 2 × nano-SIM 2 × nano-SIM Två nano-SIM
Cellular 2G GSM/GPRS/EDGE 900/1800/1900 MHz GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz GSM 850/900/1800/1900 MHz GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz
Cellular 3G HSDPA 850/900/1900/2100 MHz HSDPA 850/900/1900/2100 MHz HSDPA 850/900/2100 MHz HSDPA 850/900/1700/1900/2100 MHz HSDPA 850/900/1700/1900/2100 MHz
4G Cellular LTE:
1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41
LTE Kat. 12 (600 Mbit/s), band 1, 3, 7, 8, 20 LTE: okända band LTE, band 1, 3, 4, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41 LTE Kat. 6 (300/150 Mbit/s), band 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41
Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac; 2,4/5 GHz 802.11a/b/g/n/ac; 2,4/5 GHz 802.11a/b/g/n/ac 802.11a/b/g/n/ac; 2,4/5 GHz 802.11a/b/g/n/ac; 2,4/5 GHz
Bluetooth 5,1 5,0 5,0 5,0 5,1
NFC Ja Nej Ja Ja Ja
Navigering GPS, A-GPS, GLONASS, BeiDou GPS, A-GPS, GLONASS, BeiDou GPS, A-GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo GPS, A-GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo GPS, A-GPS, GLONASS, BeiDou, NavIC
Sensorer Belysningsstyrka, närhet, accelerometer/gyroskop Belysningsstyrka, närhet, accelerometer/gyroskop, magnetometer (digital kompass) Belysningsstyrka, närhet, accelerometer/gyroskop, magnetometer (digital kompass) Belysningsstyrka, närhet, accelerometer/gyroskop, magnetometer (digital kompass) Belysningsstyrka, närhet, accelerometer/gyroskop, magnetometer (digital kompass)
Fingeravtrycksläsare Ja, på sidoknappen Ja, på den bakre panelen Ja, på skärmen Ja, på sidoknappen Ja, på sidoknappen
Huvudkamera Quad-modul: 48 8 2 2 MP, ƒ/1,8 ƒ/2,4 ƒ/2,4 ƒ/2,4, fasdetekteringsautofokus, LED-blixt Trippelmodul: 48 8 2 MP, ƒ/1,8 ƒ/2,4 ƒ/2,4, fasdetekteringsautofokus, LED-blixt Trippelmodul, 48 2 2 MP, ƒ/1,8 ƒ/2,4 ƒ/2,4, fasdetekteringsautofokus med huvudmodulen, dubbel LED-blixt Quad-modul: 64 8 5 2 MP, ƒ/1,9 ƒ/2,2 ƒ/2,4 ƒ/2,4, fasdetekteringsautofokus, enkel LED-blixt Fyrdubbel modul, 64 12 8 2 MP, ƒ/1,8 ƒ/2,5 ƒ/2,3 ƒ/2,4, fasdetekteringsautofokus i huvud- och telefotomodulerna, LED-blixt
Främre kamera 8 MP, ƒ/2.0, ingen autofokus, ingen blixt Infällbar, 16 MP, ƒ/2,2, ingen autofokus, ingen blixt 16 MP, ƒ/2.0, ingen autofokus, ingen blixt 16 MP, ƒ/2,5, utan autofokus, med blixt Dubbel modul: 16 8 MP, ƒ/2,1 ƒ/2,2, ingen autofokus, ingen blixt
Mat Ej löstagbart batteri: 19 WHr (5000 mAh, 3,8 V) Ej löstagbart batteri: 15,2 Wh (4000 mAh, 3,8 V) Ej löstagbart batteri: 15,58 Wh (4100 mAh, 3,8 V) Ej löstagbart batteri: 19,08 Wh (5020 mAh, 3,8 V) Ej löstagbart batteri: 16,34 Wh (4300 mAh, 3,8 V)
Storlek 165,7 × 76,9 × 9,3 mm 163,1 × 77,2 × 8,8 mm 161 × 74,1 × 7,8 mm 165,8 × 76,7 × 8,8 mm 163,8 × 75,8 × 8,9 mm
Vikt 206 g 206 g 171 g 209 g 202 g
Kroppsskydd Nej Nej Nej Stänkskydd Stänkskydd
Operativsystem Android 10, Magic UI-skal (utan Google-tjänster) Android 9.0 Pie, Magic UI-skal Android 11, Funtouch OS 11-skal Android 10, MIUI-skal Android 9.0 Pie, realme UI-skal
Aktuellt pris 15 790 rubel 13 990 rubel 19 990 rubel 17 350 rubel för versionen 6/64 GB
, 20 990 rubel för versionen 6/128 GB
21 990 rubel

Glömt lösenordet för Huawei (heder) – hur man låser upp din smartphone; | Huawei-enheter

Recension av Honor 10i-smarttelefonen: när kineserna förlorade mot koreanerna -

Att döma av statistiken är det många som har problem med att låsa upp sin surfplatta? Tyvärr, även om enheten är under garanti, kommer de inte att låsa upp den åt dig gratis. Du måste betala lite pengar, men du behöver inte anstränga dig. Vill du inte spendera pengar på att betala på servicecentret? Inga problem, läs vidare. I den här artikeln kommer jag att diskutera återställning av åtkomst till din enhet om du har glömt ditt lösenord eller mönster för att logga in.

Как разблокировать планшет на Андроид

1) Om du hade internet påslaget

Om det är omöjligt att låsa upp din surfplatta var ansluten till Internet
du kan prova följande: när du anger nyckeln felaktigt många gånger i rad (vanligtvis efter den femte gången inom 30 sekunder), titta noga på skärmen – ett fönster kommer att dyka upp som ber dig att återställa åtkomsten och ange ditt användarnamn och lösenord för din Google-postlåda (gmail). I vissa fall kommer erbjudandet att återställa åtkomsten att finnas längst ner i nyckelinmatningsfältet, som på Nexus 7.

Как разблокировать планшет на Андроид

Prova att ange ditt användarnamn (utan @gmail.com) och lösenord för ditt konto. Om du har glömt ditt lösenord eller inloggning kan du försöka återställa det med Google här här
. Om det inte fungerar går vi vidare. Detta är det enklaste sättet, men det fungerar inte för alla.

Как разблокировать планшет на Андроид

2) Om du har programvara från tillverkaren

Ett annat alternativ är att låsa upp surfplattan med proprietära program. Som Kies från Samsung eller HiSuite från Huawei. Det händer att folk glömmer (eller inte vet, om de köper begagnade enheter) till och med Google-postlådan som Google Play-kontot är länkat till. Denna programvara kan hjälpa.

3) Om USB-felsökning var aktiverad i inställningarna

En mycket sällsynt metod för att återställa upplåsning via ADB RUN-programmet, det kan bara hjälpa dig om din surfplatta hade USB-felsökning aktiverat i inställningarna. Om surfplattan är låst kommer du naturligtvis inte att kunna aktivera felsökning. Fortfarande, om du inte kan, prova det, om det här alternativet var aktiverat och du inte ens visste det.

1. Ladda ner ADB-drivrutiner för din Android-surfplatta. Använd Google-sökning, ange frågan “Adb-drivrutin för Nexus 7” utan citattecken. Istället för Nexus 7 anger du namnet och modellen på din enhet.
3. Installera ADB-drivrutinen på en dator som kör Windows 7 eller 8. Den detaljerade processen för att installera drivrutiner på en PC beskrivs här
.
4. Ladda ner och installera programmet ADB RUN på din dator

5. Starta programmet, du kommer att se en enkel huvudmeny.

Как разблокировать планшет на Android

6. Anslut din Android-enhet till din dator med en USB-kabel
7. Tryck på “1”-knappen på tangentbordet och bekräfta ditt val med Enter-tangenten. På så sätt aktiverar du funktionen “Enhet ansluten?”, som kontrollerar om din surfplatta är ansluten till datorn.

Om programmet rapporterar att surfplattan inte är ansluten betyder det att ADB-drivrutinerna antingen inte är installerade eller så är fel drivrutin installerad. Läs steg 2 och 3 igen och ladda ner lämplig drivrutin och installera den sedan korrekt. Hände? Varsågod. Om det inte går så är det ingen idé att fortsätta.

8. Ser du raden “Lås upp Gesture Key” och numret bredvid? Det här är punkten vi behöver. Tryck på siffran “6” på datorns tangentbord och bekräfta ditt val med Enter-tangenten.

Как разблокировать планшет на Android


9. Därefter öppnas ett fönster där två automatiska metoder erbjuds. Om du trycker på “1” kommer filen gesture.key som ansvarar för att lagra mönsternyckeln att raderas. Efter detta är allt du behöver göra att starta om enheten och ange absolut vilket mönster som helst. Den andra metoden återställer helt enkelt system.db-filen och du kommer att kunna använda din enhet som tidigare.

Det är allt, om du gjorde allt rätt, grattis. Om det inte fungerar, försök igen, läs noggrant varje punkt innan, eller försök att göra detsamma, bara på kommandoraden. För att göra detta, följ följande sökväg på en dator med en ansluten surfplatta: START-knapp i Windows -> Kör… -> skriv in “cmd” utan citattecken -> skriv in följande kommandon, efter varje rad, tryck på Enter på tangentbordet:
cd/
cd adb/progbin
adb-skal
rm /data/system/gesture.key

Как разблокировать планшет на Android

3) Om det finns en återställningsmeny

Om det inte finns fler alternativ kvar, men du har Återställningsmenyn på surfplattan
— gör Hård återställning
. Titta på Internet eller för instruktioner om hur du gör det för din surfplatta. Observera att all din data som sparats i enhetens internminne kommer att raderas. Minneskortet kommer inte att påverkas.

Dima gav utmärkta råd i kommentarerna, och Alexander gjorde ett användbart förtydligande:

  1. stäng av surfplattan
  2. tryck samtidigt på tangenterna “ öka volymen
    » nyckel « hus
    » (om tillgängligt) strömbrytare
  3. håll nere strömbrytaren tills vibrationssvar och släpp sedan strömbrytaren
  4. samtidigt, håll fortfarande ned volymknappen tills menyn visas
  5. sedan volymknapparna « mer/mindre
    ” ( /-) välj ” torka data/fabriksåterställning
    “och tryck på strömbrytaren på den
  6. om en annan lista med ett objekt visas ja
    och resten nej
    — välj volym ja
    och tryck på strömbrytaren
  7. vänta tills återställningen sker och klicka sedan på den första raden högst upp (“ starta om systemet nu
    “) – surfplattan kommer att starta om
  8. det är allt, denna återställning borde lösa problemet

OBSERVERA, om metoden ovan inte hjälpte dig, tryck samtidigt på “ volym ned knapparna
» och strömbrytare
i andra stycket.

Om din surfplatta inte har volymknappar, men du behöver återställa den, måste du läsa instruktionerna. Alla gör det olika. Men för Explay Informer 701 görs hård återställning så här:

1. tryck och håll nere “bakåt”-knappen
2. tryck, men håll inte, strömknappen en gång
3. släpp “tillbaka”
4. Själva Android kommer att dyka upp personligen, tryck på “hem”-knappen
5. menyn visas, välj återställ i den

Ägare av kinesiska tabletter kan tycka att råden från Natalya är användbara, som hon gav i kommentarerna:

1. Stäng av surfplattan

2. Tryck på volymknappen och samtidigt strömbrytaren kort i 4 sekunder, släpp sedan strömknappen och tryck växelvis på volymknappen först sedan – sedan – och så vidare flera gånger, inte snabbt en efter en

3. Håll sedan igen strömknappen och volymknappen samtidigt och sedan bör återställningsmenyn dyka upp.

Det fungerade inte för mig direkt, jag provade olika alternativ, tryckte på dem i olika ordningsföljder med olika hastigheter, i allmänhet, av tur, hittade jag slumpmässigt ett alternativ för ordningen att trycka på dessa knappar, kl. först fick jag en Android med röd mage, vilket betyder att upplåsningsalternativet inte passar och du måste prova ett annat alternativ. Så efter att den nödvändiga återställningsmenyn dyker upp, leta efter “torka data/fabriksåterställning”, flytta med volymknappen och gör ett val med strömknappen. Då dyker det upp en kolumn med mycket Nej Nej Nej Nej, klicka ja radera all användardata, så dyker en annan kolumn upp, där letar vi efter “starta om systemet nu” klicka och du är klar.

4) Om det inte finns mer hopp

Ja, vad kan jag säga dig. Det säkraste sättet att lösa problemet med den grafiska nyckeln är att ladda om surfplattan
.

Vid fullständig förtvivlan rekommenderar jag att du helt enkelt tar tabletten för service eller reparation. Ja, du kommer att betala en del, men tro mig, ibland är det bättre att bara betala än att lida av problemet, spendera mycket tid och nerver på det och aldrig lösa det. Dessutom, om det inte är du, utan din vän, som är skyldig till problemet, varför inte ta detta belopp från honom? Detta verkar logiskt för mig. På så sätt kan du tjäna pengar genom att ta lite mer än kostnaden för att låsa upp från specialisterna som moralisk kompensation. Men det är upp till dig såklart.

Hur man konfigurerar internetbyte i en ära och Huawei-telefon från ett SIM-kort till ett annat när den månatliga gränsen är slut

På Huawei-telefoner är växlingsproceduren ganska enkel. Använd till att börja med smartphoneinställningarna och utför vissa manipulationer:

  1. Öppna parametrarna.
  2. Hitta fliken “Trådlösa nätverk”. переключить интернет шаг один
  3. Gå sedan till underavsnittet – “SIM-kortinställningar”.
  4. I menyn som öppnas ser du två aktiva kort. I det här fallet tillhör de samma operatör. Nedan ser du inställningsposter, där du för varje åtgärd behöver välja vilket SIM-kort som ska användas. I vårt fall, mittemot “Dataöverföring”, välj ett av de installerade korten. переключить интернет шаг два

Sedan måste du konfigurera automatisk växling mellan SIM-kort när trafiken upphör:

  1. Gå till fliken “Trådlösa nätverk” igen.
  2. Öppna objektet “Dataöverföring”.
  3. I det övre högra hörnet, klicka på kugghjulet och öppnar därmed parametrarna. переключить интернет шаг три
  4. Ställ in gränsgränsen för varje SIM. переключить интернет шаг четыре
  5. Gå sedan till avsnittet “Trafikmeddelanden” och mittemot “Över den månatliga gränsen”, markera alternativet “Inaktivera mobiltelefon”. överföring.” переключить интернет шаг пять
  6. Gör samma sak för den andra siffran. переключить интернет шаг шесть
  7. Efter dessa steg, försök att slå på den online genom att dra ut den övre gardinen och trycka på motsvarande knapp. переключить интернет шаг семь

När du spenderar all trafik kan du byta Internet mellan Huawei och Honor SIM-kort. Du kommer att märka ett motsvarande meddelande där du måste välja det andra alternativet – “Flytta till ett annat kort”. переключить интернет шаг восемь

För att slutföra proceduren, slå helt enkelt på mobildata.

Konkurrenter

Uppenbarligen har Honor 10x Lite ersatt Honor 9x Lite. 10x Lite kan dock inte kallas något fundamentalt nytt, utan egenskaperna har helt enkelt blandats något, vilket gör smarttelefonen mer intressant. Huvudskillnaderna från den tidigare modellen:

  • Skärmupplösningen är densamma, men själva skärmen har blivit något större – 6,67 mot 6,5 tum.
  • Batteri 5000 mAh snabbladdning 22,5 W, men det fanns 3 750 mAh och 10 W.
  • Chipset är detsamma, men indexet är “A” snarare än “F”, det är 200 MHz mindre produktivt, men mer energieffektivt.
  • Honor 10x Lite har 4 fotomoduler (inte 2, som den tidigare modellen). Upplösningen på huvudkameran förblir densamma, men ett 8 MP vidvinkelobjektiv har lagts till, samt en 2 MP makrokamera.
  • Selfiekameran var en vattendroppsskåra och nu är den en utskärning i skärmen. Upplösningen förblir densamma.

I allmänhet är alla förändringar positiva. Den enda nackdelen är att det tidigare fanns Wi-Fi 5 2,4 5,0 GHz, och nu Wi-Fi 4 2,4 GHz.

Honor 9x Lite släpptes för ungefär ett halvår sedan och säljs nu till ett attraktivt pris på 13 590 rubel, enligt Yandex. Marknadsföra.” Följaktligen, om du tar bort batteriet, snabbladdningen och kameran kan du spara lite

Обзор Honor 10x Lite   алгоритм, как выбить мощную скидку на старте продаж

Om vi ​​pratar om konkurrenter från andra tillverkare rekommenderar jag att du uppmärksammar Motorola och realme. Bra prestanda och rena skal utan annonser.

Till exempel häromdagen kom en recension av Motorola G9 Plus. En enhet med liknande egenskaper och pris har en bättre chipset än Honor. Fortfarande är Kirin 710A baserad på 14 nm-processteknologin, även om den introducerades i maj i år, baserad på ett sent 2020-chipset.

Och Motorola G9 Plus har en Snapdragon 730G (8 nm), som i samma AnTuTu får 275 tusen poäng mot 150 tusen för Kirin. Men här är frågan om vilken smartphones kameror du gillar bäst? Till exempel i frågor om nattfotografering, enligt min mening, vinner Honor.

Om lite reklam inte stör dig, se till att titta på Redmi Note 8 Pro och Redmi Note 9 med 18 W snabbladdning. Och bli inte förvirrad av det faktum att Redmi Note 8 Pro släpptes för ett år sedan, det är fortfarande en utmärkt smartphone som kommer att ge många nybörjare ett ljus. Även här, enligt rykten, finns försäljning på Xiaomi Poco X3 NFC. Också en bra smartphone, var uppmärksam.

Honor 10X Lite har en huvudfördel gentemot de smartphones som listas ovan, tack vare vilken smarttelefonen helt besegrar alla. Honor säger att fram till den 19 november kommer smarttelefonen att vara tillgänglig till ett pris av 16 990 minus en rabatt på 4 000 rubel, en rabatt på 1 000 rubel för ett abonnemang på Honor-webbplatsen, det vill säga slutpriset är 11 990 rubel.

Ställa in och ta bort lösenordet för biospost | Huawei stöder Ryssland

BIOS POST-lösenord ger säkerhet och skydd för din dator och lagras på BIOS ROM-chippet. När du har konfigurerat BIOS POST-lösenordet måste du ange det vid systemstart. Detta lösenord kan inte raderas även efter ominstallation av systemet.

Ställa in BIOS POST-lösenord

  1. Tryck och håll ner F2 för att öppna inställningsskärmen.
  2. Klicka POST-lösenord
    i avsnitt Säkerhetsinställning
    .

    Recension av Honor 10i-smarttelefonen: när kineserna förlorade mot koreanerna -

  3. I dialogrutan som visas anger du samma lösenord i fälten Nytt lösenord
    och Nytt lösenord igen
    och tryck på Enter-knappen.
  4. Tryck på F10 för att spara inställningarna. Ange ditt BIOS POST-lösenord i dialogrutan som visas för att logga in på din dator igen.

Ta bort BIOS POST-lösenordet

  1. Tryck och håll ned F2 medan datorn startar, ange sedan BIOS POST-lösenordet för att öppna inställningsskärmen.
  2. Klicka POST-lösenord
    i avsnitt Säkerhetsinställning
    .

    Recension av Honor 10i-smarttelefonen: när kineserna förlorade mot koreanerna -

  3. Ange lösenordet du anger i dialogrutan och tryck sedan på Enter två gånger i rad. Skriv inget i fälten Nytt lösenord
    och Nytt lösenord igen
    och tryck sedan på Enter-knappen.
  4. Tryck på F10 för att spara inställningarna och starta om datorn.

Huawei hedrar 7a hemliga koder.


*#06# — visa IMEI — identifierare för internationell mobilutrustning.” Kommandot fungerar på vilken mobiltelefon som helst.

ANDROID-KODER FÖR Huawei Honor 7A

*#0*# — Gå in i servicemenyn

*#*#2846579#*#* — Programvaruversion, nätverksinformation

*#*#34971539#*#* — Kamerainformation

*#*#273282*255*663282*#*#* — Gör en säkerhetskopia av alla mediefiler

*#*#232339#*#* — Trådlöst LAN-test

*#*#197328640#*#* — Aktivera testläge för underhåll

*#*#0842#*#* — Bakgrundsljustest

*#*#2664#*#* — Pekskärmstest

*#*#0842#*#* — Vibrationstest

*#*#1111#*#* — FTA-programversion

*#12580*369# — Fullständig information om programvara och hårdvara

*#9090# — Diagnostisk konfiguration

*#872564# — USB-loggningskontroll

*#9900# — Systemdumpläge

*#301279# — HSDPA/HSUPA-kontrollmeny

*#7465625# — Visa telefonlåsstatus

*#*#232338#*#* — Visa WiFi MAC-adress

*#*#1472365#*#* eller *#*#1575#*#* — GPS-test

*#*#232331#*#* — Bluetooth-test

MASTER SÄKERHETSKOD
309296
3092
9296

*#*#4636#*#* – öppnar en meny med fullständig information om telefonen och dess batteri

*#*#225#*#* – detaljerad information om sparade händelser i kalendern

*#*#426#*#* — Öppnar Google play-tjänstskärmen

*#*#759#*#* – åtkomst till Google Partner-konfiguration

*#*#64663#*#* – skärmen visar flera testalternativ (Bluetooth, kamera, WiFi, sensorer, etc.)

*#8888# – visar maskinvaruversion Huawei Honor 7A

*#9999# — visa firmwareversionen av Huawei Honor 7A

*#8999*8376263 — Huawei Honor 7A firmwaredata

*#8999*324# — information om nätverk

*#8999*636# – tekniska specifikationer för Huawei Honor 7A

*#8999*523# – displaykontrast, samma som via telefonens huvudmeny

*#0523# – kontrast

*#2255# — telefonsamtalshistorik

*#0837# — visa mjukvaruversionen

*#0001# — visa serienummer

#*7337# — lås upp Huawei Honor 7A

*#8999*377# – visar felloggen för Huawei Honor 7A

*#4777*8665# — slå på och av GPRS

*#0020# – ställ in standard menyspråk

*#0007# – växlar textläge till ryska

*#9125# — ställa in emotikonlägen i laddningsläge

*#7465625# — blockeringslista

*7465625*638*# — nätverksblockering

*#9998*228# – information om kapacitet, spänning, batteritemperatur

*#9998*246# — programvarustatus för Huawei Honor 7A

*#9998*289# — ändra larmfrekvensen

*#9998*324# — felsökningsskärm

*#9998*364# — Watchdog

*#9998*544# — Jigdetektering

*#9998*636# — Huawei Honor 7A minnesstatus

*#9998*746# — SIM-filstorlek

*#9998*837# — mjukvaruversion av telefonen

*#9998*842# — kör telefonens vibrationstest

*#9998*862# — ställa in röstkodningsläget (normal, hörlurar eller högtalartelefon)

*#9998*872# — diagnostik för Huawei Honor 7A

*#8999*8378# eller *#8999*test# -Testläge

*#9998*999# — sista kontroll

*#9998*523# – kontrast

*#9998*947# – återställ vid ett kritiskt fel (anges utan SIM-kort, raderar alla filer, kan göra att kameran inte fungerar)

*2767*3855# – fullständig EEROM-återställning (SP-upplåsning, men kan ändra telefonens IMEI)

*2767*2878# – användaråterställning av EEPROM

*#0228# — ta reda på batteriets kapacitet, spänning, temperatur

*#9998*JAVA# — JAVA — CSD- och GPRS-inställningar för Internet Huawei Honor 7A

*#9998*VERNAME# – utökad information om firmware, hårdvara, tid och datum för skapande av programvara, etc.

STANDARD GSM-KODER FÖR Huawei Honor 7A

Ändra PIN – **04*, ange sedan den gamla PIN-koden och den nya PIN-koden två gånger.
Ändra PIN2 – **042*, ange sedan den gamla PIN2-koden och den nya PIN2-koden två gånger.
Lås upp SIM-kort (PIN) – **05*, ange sedan PUK och ny PIN-kod två gånger
Lås upp SIM-kort (PIN2) – **052*, ange sedan PUK2 och ny PIN2

två gånger

Ställ in ovillkorlig vidarekoppling (du måste beställa detta alternativ från din operatör)

Avbryt alla vidarebefordran ##002#
Avbryt alla villkorade omdirigeringar ##004#
Aktivera alla villkorade vidarebefordran **004*Telefonnummer#

Ställ in ovillkorlig vidarebefordran

Stäng av och inaktivera ##21#
Inaktivera #21#
Aktivera och aktivera **21*Telefonnummer#
Aktivera *21#
Kontrollera status *#21#

Ställ in vidarekoppling vid “inget svar”

Stäng av och inaktivera ##61#
Inaktivera #61#
Aktivera och aktivera **61*Telefonnummer#
Aktivera *61#
Kontrollera status *#61#

Ställ in ringtiden innan vidarekoppling utlöses i händelse av “inget svar”

När du ställer in vidarekoppling på “inget svar” kan du ställa in den tid i sekunder som systemet ger dig att lyfta telefonen. Om du inte lyfter telefonen under denna tid kommer det inkommande samtalet att vidarekopplas.
Exempel: – **61* 709571234604321**30# – ställer in väntetiden till 30 sekunder
Ställ in väntetid – **61*Telefonnummer**N# , N=5,30 (sekunder)
Ta bort tidigare installation – ##61#

Vidarekoppla samtal vid “ej tillgängligt”

Stäng av och inaktivera – ##62#
Inaktivera – #62#
Aktivera och aktivera – **62*Telefonnummer#
Aktivera — *62#
Kontrollera status – *#62#

Konfigurera ovillkorlig vidarebefordran i händelse av “upptagen”

Stäng av och inaktivera – ##67#
Inaktivera – #67#
Aktivera och aktivera – **67*Telefonnummer #
Aktivera — *67#
Kontrollera status — *#67#

Ställ in samtalsspärr (du måste beställa tjänsten från operatören)

Byt lösenord för alla förbud (standard är 0000)
— **03*330*gammalt lösenord*nytt lösenord*nytt lösenord#

Ställ in spärr av alla utgående samtal

Aktivera — **33*lösenord#
Inaktivera — #33*lösenord#
Kontrollera status — *#33#

Ställ in spärr av alla samtal på Huawei Honor 7A

Aktivera — **330*lösenord#
Inaktivera – #330*lösenord#
Kontrollera status — *#330#

Förbjud alla utgående internationella samtal på Huawei Honor 7A

Aktivera — **331*lösenord#
Inaktivera — #331*lösenord#
Kontrollera status – *#331#

Spärra alla inkommande samtal

Aktivera — **353*lösenord#
Inaktivera — #353*lösenord#
Kontrollera status – *#353#

Ställ in att spärra alla inkommande samtal vid roaming

Aktivera — **351*lösenord#
Inaktivera — #351*lösenord#
Kontrollera status – *#351#

Ställ in Samtal väntar (du måste beställa tjänsten från din operatör)

Aktivera — *43#
Inaktivera – #43#
Kontrollera status — *#43#

Information om uppringarens nummer (Nummerpresentation)

Neka – #30#telefonnummer
Tillåt – *30#telefonnummer
Kontrollera status — *#30#

Nummerpresentationsfunktion i telefonen

Ban – #77#
Tillåt — *77#
Kontrollera status – *#77#



Ställ en fråga om hemliga koder på Huawei Honor 7A


📲 hur låser man upp en Huawei-telefon om du har glömt ditt lösenord?

Как разблокировать телефон Honor без пароля?

Huawei är en av de ledande bland Android-smarttelefontillverkare när det gäller säkerhet. Pålitligt antivirusskydd, en fingeravtrycksläsare och flera blockeringsmetoder gör att användarna kan förbli lugna om sina personuppgifter.

Men ett sådant skydd kan också spela ett grymt skämt om telefonens ägare som har glömt vilket lösenord som är inställt. Till glädje för användare med dåligt minne är det i det här fallet fortfarande möjligt att komma åt smartphonen.

Det finns två sätt att låsa upp en Huawei-telefon om du har glömt ditt lösenord (det spelar ingen roll om det är en grafisk, symbolisk eller PIN-kod).

Alternativ nr 1
består av att kontrollera användarens kunskap om uppgifterna från kontot som telefonen är kopplad till. För att aktivera det måste du ange fel lösenord fem gånger. Efter detta bör proceduren för upplåsning vara följande:

  1. Hitta inskriptionen “ Har du glömt ditt lösenord på skärmen?
    ” och klicka på den (kan indikeras som ” Återställ PIN-kod
    “).
  2. I återställningsgränssnittet måste du ange e-postadressen till ditt Google-konto, dess lösenord och även, i vissa fall, svaret på säkerhetsfrågan som ställdes under registreringen (du måste ange exakt Google-konto som telefonen är kopplad till)
  3. Om allt stämmer återstår bara att välja en ny skärmlåsmetod.

Andra metoden
lås upp Huawei p20 lite, Honor, Ascend eller Nova-telefoner – gör en fullständig återställning
. Samtidigt kommer all din data från telefonen att raderas. Men det finns ingen annan utväg, annars skulle det helt enkelt inte vara någon mening med alla lösenord och skydd.

Du kan återställa dina Huawei-inställningar enligt följande:

  1. Stäng av telefonen genom att hålla ned strömknappen i 10 sekunder.
  2. Gå till Återställningsläge
    10-sekunders fixering av ström- och volym ned-knapparna.
  3. Använd volymknapparna för att välja “ Torka data/fabriksåterställning
    ” På moderna smartphones (Huawei P9 och P10, Nova 2, Mate S), beroende på firmware, kan en preliminär meny med pekkontroller visas, där du måste välja ” Factory Reset
  4. Bekräfta ditt beslut genom att välja objekten i samma ordning “ Ja
    ” eller ” OK
  5. När återställningen är klar, klicka på “ Starta om systemet nu
    “, varefter du måste konfigurera din telefon igen.

Google-kontoinmatningsmetoden är att föredra eftersom den låter dig spara all användardata på telefonen.

Men i en situation där smarttelefonen vägrar att acceptera det angivna lösenordet och ceremoniellt blockerar enheten, kan du vidta en drastisk åtgärd, vilket är att återställa inställningarna till fabriksinställningarna.

Rate article
Huawei Devices
Add a comment